ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2025, 12:29

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο: Κοριτσάκι 2 ετών εντοπίστηκε νεκρό σε παραλία

0 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2025, 09:00

Σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στην παραλία Εδέμ, στο Παλαιό Φάληρο, όπου εντοπίστηκε η σορός ενός μικρού παιδιού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, γύρω στα μεσάνυχτα, ένας 33χρονος άνδρας, υπήκοος Αιγύπτου, επικοινώνησε με τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 και ανέφερε ότι στην ακτή βρίσκεται το πτώμα ενός κοριτσιού, ηλικίας περίπου δύο ετών, το οποίο φορούσε μαγιό.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, ενώ λίγο αργότερα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το κοριτσάκι στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Οι αρμόδιες αρχές έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες ταυτοποίησης της σορού, ενώ εξετάζονται οι λίστες με αγνοούμενα παιδιά, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει προκύψει κάποια συσχέτιση.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Λιμενικό Σώμα, το οποίο βρίσκεται σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να διαλευκανθούν τα αίτια του τραγικού περιστατικού.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.