Έχει γίνει θέμα συζήτησης σε παραλιακό δήμο η εμμονή ηλεκτρονικού μέσου με δήμαρχο της περιοχής. Εδώ και περίπου ένα μήνα, έχει πάρει σκοινί-κορδόνι τον τοπικό άρχοντα, με συνεχόμενα αρνητικά δημοσιεύματα. Το αξιοπερίεργο δεν είναι μόνο η συχνότητα, αλλά και η στοχοπροσήλωση.
Κι αν όλα αυτά γίνονταν στο πλαίσιο του «στηλιτεύουμε τα κακώς κείμενα», θα το καταλαβαίναμε. Μόνο που… αλλού τα μέτρα είναι αλλιώς. Γιατί άλλος δήμος της περιοχής, που επίσης είχε βρεθεί στο στόχαστρο, έτυχε αρχικά μερικών «πικάντικων» δημοσιευμάτων, αλλά ξαφνικά —σαν από θαύμα— οι επιθέσεις σταμάτησαν και τα άρθρα έγιναν… ευχαριστήρια επιστολή.
Όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα λένε πως η υπόθεση μυρίζει. Και η μυρωδιά αυτή, σύμφωνα με τους ίδιους, έχει χρώμα και υφή… χάρτινη. Για να δούμε πώς θα εξελιχθεί το παραλιακό σίριαλ και πόσα ακόμη επεισόδια θα έχει.
Παραλιακές… εμμονές με χάρτινη μυρωδιά!
0
26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2025, 19:57

Σχόλια Αναγνωστών
0 Προσθήκη σχολίουΔεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.