ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2025, 18:37

ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Στον όρμο του Φαλήρου το γαλλικό αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκολ»

0 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2025, 20:53

Το Σάββατο 12 Απριλίου 2025, το γαλλικό Αεροπλανοφόρο «CHARLES DE GAULLE» αγκυροβόλησε στον όρμο Φαλήρου, στο πλαίσιο της Επιχείρησης «CLEMENCEAU 25».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος – Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ, εκπροσωπώντας και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτριο Χούπη, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο γαλλικό αεροπλανοφόρο, όπου τον υποδέχθηκε ο Γάλλος Διοικητής της Ναυτικής Δύναμης Task Force 473, Υποναύαρχος Jacques Mallard και ο Κυβερνήτης του αεροπλανοφόρου, Πλοίαρχος Georges-Antoine Florentin.

Δείτε φωτογραφίες:



























Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.