Στιγμές τρόμου έζησε ένα ζευγάρι στον Άλιμο το βράδυ της Δευτέρας, όταν διαρρήκτες εισέβαλαν στην μονοκατοικία που μένουν.
Γύρω στις 10.30 το βράδυ σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρουν οι δράστες μπήκαν από ανασφάλιστο παράθυρο του σπιτιού κι αφού ακινητοποίησαν το ζευγάρι έκαναν άνω κάτω τον χώρο, στην προσπάθειά τους να βρουν χρηματοκιβώτιο, το οποίο τελικά δεν υπήρχε.
Οι ληστές παρέμειναν στο σπίτι για πάνω από δύο ώρες κατεβάζοντας πίνακες και αναποδογυρίζοντας έπιπλα προκειμένου να βρουν αυτό που έψαχναν.
Από τη στιγμή που δεν βρήκαν χρηματοκιβώτιο, οι διαρρήκτες απέσπασαν χρήματα, κοσμήματα και ρολόγια, η αξία των οποίων εκτιμάται στα 40.000 ευρώ.
Κατά την αποχώρησή τους από τη μονοκατοικία οι δράστες αφαίρεσαν τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, προκειμένου τα θύματα να μην καλέσουν την Αστυνομία.
Το ανδρόγυνο δεν τραυματίστηκε, ενώ τις Αρχές αναζητούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών.
Θρίλερ για ζευγάρι στον Άλιμο: Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους - Άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα
0
9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2025, 09:09

Σχόλια Αναγνωστών
0 Προσθήκη σχολίουΔεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.