ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025, 12:56

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Εμπρησμός σε βενζινάδικο στην Αργυρούπολη – Ένοπλοι ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και έβαλαν φωτιά

0 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2025, 11:01

Ολοσχερώς καταστάφηκε βενζινάδικο στην Αργυρούπολη όταν τέσσερις ένοπλοι αφού ακινητοποίησαν  τον υπάλληλοι έβαλαν φωτιά στο πρατήριο καυσίμων. 

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής (23.02.2025), τέσσερις άγνωστοι που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες, έφτασαν στο βενζινάδικο στην Αργυρούπολη, το οποίο στεγάζεται στο ισόγειο τριώροφου κτηρίου και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον υπάλληλο. Στη συνέχεια, ένας από αυτούς, άδειασε στο χώρο ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό και έβαλε φωτιά.



Αμέσως μετά οι δράστες εξαφανίστηκαν, ενώ ο υπάλληλος κάλεσε την Πυροσβεστική. Η πυρκαγιά σβήστηκε λίγο αργότερα, αλλά από τις φλόγες το πρατήριο καταστράφηκε.

Οι κάτοικοι των διαμερισμάτων πάνω από το πρατήριο απομακρύνθηκαν χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Για τον εμπρησμό γίνεται έρευνα από την Αστυνομία, που εκτός των άλλων εξετάζει το ενδεχόμενο εκβίασης προς τον ιδιοκτήτη, ενώ οι δράστες αναζητούνται.


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.