ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2025, 19:15

VIMABET

Στοίχημα: Στο “Carlos Belmonte” με το Over στο 2.02

0 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2024, 11:24

Πέφτουν οι ρυθμοί στο κουπόνι στοιχήματος της Τρίτης (17/12), ωστόσο οι ευκαιρίες για πάμε στοίχημα προγνωστικά παραμένουν για ακόμη μια ημέρα αμέτρητες. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Αλμπαθέτε - Λεβάντε, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

Στις 20:00 στο Carlos Belmonte η Αλμπαθέτε υποδέχεται τη Λεβάντε για την 20η αγωνιστική της Segunda Division. Τέλος στο αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων έβαλε την προηγούμενη αγωνιστική η Αλμπαθέτε που ηττήθηκε με 1-0 από την Κάντιθ εκτός έδρας. Είχε προηγηθεί η “λευκή” ισοπαλία με την Καστεγιόν και οι νίκες κόντρα σε Τενερίφη (2-1) και Σαραγόσα (0-1) με 24 βαθμούς βρίσκεται στη 13η θέση.

Στην 6η θέση η Λεβάντε αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Κόρδοβα την προηγούμενη αγωνιστική, είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Μιραντές, που είναι και η μοναδική στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές. Σε στοιχηματικό επίπεδο με βάση την εικόνα που παρουσιάζουν οι δύο ομάδες, είναι δύσκολο να μείνουν στο μηδέν στην επίθεση, τη στιγμή που και οι άμυνές τους δεν αποτελούν υπόδειγμα εδώ και καιρό. Επιλογή μας το over 2,5 σε απόδοση 2.02.

Δείτε όλα τα προγνωστικά της ημέρας στο Betarades.gr! 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.