ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 02:50

ΑΛΙΜΟΣ

Νέα Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας στον Άλιμο σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ

0 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 20:54

Ο Δήμος Αλίμου και ο ΟΚΑΝΑ (Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών) αποφάσισαν από  κοινού τη δημιουργία και τη λειτουργία στον Άλιμο μίας σύγχρονης κοινωνικής δομής παροχής ψυχοκοινωνικών υπηρεσιών σε νέους, εφήβους, γυναίκες, άνδρες, ηλικιωμένους!

 Ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης υπέγραψε  μνημόνιο συνεργασίας με τον πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ Αθανάσιο Θεοχάρη για τη δημιουργία της σύγχρονης μονάδας Κοινωνικής Μέριμνας.

Σκοπός της μονάδας είναι, η πρόληψη και η αντιμετώπιση των νόμιμων εξαρτήσεων, όπως είναι η εξάρτηση από το διαδίκτυο, αλκοόλ, κάπνισμα, τυχερά παιχνίδια, που οδηγούν σε βίαιες συμπεριφορές με έκφανσή τους την ενδοοικογενειακή βία και το bullying.Συγκεκριμένα, κατά την συνάντησή τους ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, και ο πρόεδρος του Οργανισμού, Αθανάσιος Θεοχάρης, υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας, με σκοπό την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων στους Δήμους του νοτίου τομέα της Αθήνας.

Ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης ευχαρίστησε τον κ. Θεοχάρη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΑΝΑ για τη δημιουργική σύμπραξη, ώστε να λειτουργήσει μία νέα μονάδα κοινωνικής μέριμνας στον Άλιμο. «Όλοι μαζί, συνεργαζόμαστε για να φτιάξουμε μια καλύτερη κοινωνία, με λιγότερη βία, λιγότερες εξαρτήσεις, πιο ισορροπημένους και υγιείς ανθρώπους, περισσότερη ψυχική και σωματική υγεία για όλους και ιδιαίτερα για τους νέους», τόνισε.

Από την πλευρά του ο κ. Θεοχάρης επεσήμανε: «Eμείς ως ΟΚΑΝΑ, που είναι ο μεγαλύτερος τομέας για την απεξάρτηση στη χώρα μας, να ευχαριστήσουμε και να πούμε ότι είναι ιδιαίτερη τιμή να βλέπουμε ένα δήμαρχο τόσο κοινωνικά ευαίσθητο και να ασχολείται με θέματα τα οποία μπορεί να μας απασχολούν στην καθημερινότητά μας και να τα κρύβουμε κάποιες φορές κάτω από το χαλί. Θα είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε κάθε πολίτη που θα προστρέξει στην Υπηρεσία μας και να μπορέσει να πάρει τη σωστή βοήθεια και να του δοθεί η κατάλληλη θεραπεία».

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.