ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 02:46

ΒΟΥΛΑ

Επτά υπερύγχρονα οχήματα στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

0 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 11:55

Με επτά νέα υπερσύγχρονα οχήματα ενισχύεται η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης,  τα οποία ήδη έχουν ενταχθεί και λειτουργούν στις γραμμές  αποκομιδής απορριμμάτων του Δήμου.

Πρόκειται για 2 ειδικά οχήματα πρέσας για αποκομιδή οργανικών αποβλήτων (καφέ κάδος), 2 απορριμματοφόρα συλλογής σύμμεικτων απορριμμάτων (πράσινος κάδος), 1 απορριμματοφόρο αποκομιδής ανακυκλώσιμων απορριμμάτων (μπλε κάδος), 1 φορτηγό με αρπάγη για την συλλογή πράσινων απορριμμάτων (κλαδέματα κήπων κτλ) και ένα όχημα γενικής χρήσης με καρότσα.

"Τα νέα οχήματα θα εξυπηρετούν και τα 4 ρεύματα συλλογής απορριμμάτων, τα οποία διαθέτουν επιπλέον και συστήματα ζύγισης προκειμένου να ενταχθούν στο σύστημα “Πληρώνω Όσο Πετάω” που εφαρμόζει με επιτυχία σε πιλοτικό επίπεδο ο Δήμος μας, και σε λίγο καιρό θα επεκταθεί σε ολόκληρη την πόλη.

"Οι έξυπνοι κάδοι με το σύστημα "Πληρώνω όσο Πετάω", τα ηλεκτρονικά συστήματα ογκομέτρησης σε 5.500 κάδους και η "έξυπνη" δρομολόγηση των απορριμματοφόρων μας, ψηφιοποιούν ουσιαστικά την αποκομιδή απορριμμάτων με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται οικονομία κλίμακας και αποτελεσματικότερη διαχείριση του συνόλου των απορριμμάτων της πόλης μας" τονίζει ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.