ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 18:12

ΓΛΥΦΑΔΑ

ΑΟ Τέρψιθεας: Η απαξίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων εγκυμονεί κινδύνους

0 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 21:43

Ο Αθλητικός Οργανισμός Τέρψιθεας με δελτίο τύπου εκφράζει την έντονη ανησυχία του για την απαξίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Τέρψιθεα, οι οποίες εξυπηρετούν εκατοντάδες πολίτες και αποτελούν σημαντικό πυλώνα για την υγιή ψυχαγωγία και άθληση των Τερψιθιωτών.

Συγκεριμένα αναφέρει πως "οι εγκαταστάσεις αυτές παρουσιάζουν πλήθος προβλημάτων, όπως κακή κατάσταση χλοοτάπητα, φθαρμένες εγκαταστάσεις, ελλιπής φωτισμός, μη έγκαιρη αποκομιδή σκουπιδιών και κοπή χόρτων.

Η απαξίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων θέτει σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των αθλητών, ενώ παράλληλα στερεί από την Τέρψιθεα ένα σύγχρονο αθλητικό χώρο, στον οποίο οι κάτοικοι θα μπορούν να αθλούνται με άνεση.

Ο ΑΟ Τέρψιθεας καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, από τον Δήμο έως την Περιφέρεια, να λάβουν άμεσα μέτρα για την αναβάθμιση και ανακαίνιση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Τέρψιθεας.

Συγκεκριμένα, ζητείται:

- Αναβάθμιση και ανακαίνιση του γηπέδου σε επίπεδο νέας γενιάς χλοοτάπητα.
- Ενίσχυση του φωτισμού με λαμπτήρες LED.
- Ανακαίνιση των εγκαταστάσεων και των γραφείων.

Σε περίπτωση που η Τεχνική Διεύθυνση του Δήμου αδυνατεί να υλοποιήσει τα αιτήματα, ο ΑΟ Τέρψιθεας ζητά την αποστολή σχετικής επιστολής προς την Περιφέρεια Αττικής, όπου έχει ήδη έτοιμο σχέδιο αναβάθμισης".

"Είμαστε βέβαιοι" τονίζει η διοίκηση του ΑΟ Τερψιθέας,  "πως η Τέρψιθεα αξίζει ένα σύγχρονο αθλητικό χώρο, ο οποίος θα αποτελεί στολίδι για την περιοχή και θα προσφέρει στους κατοίκους της την ευκαιρία να αθλούνται με ασφάλεια και άνεση".

Το δελτίο τύπου υπογράφουν οι πρόεδρος Βασίλης Μουλακάκης και ο Γενικός Γραμματέας Λάμπρος Αθανασόπουλος. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.