ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 03:08

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΣΥΔΝΑ: Πρόγραμμα κατάρτισης νέων άνεργων επιστημόνων

0 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 21:19

 Κοιτίδα νέων επιχειρηματιών και άνεργων επιστημόνων επιδιώκει να δημιουργήσει ο Σύνδεσμος Δήμων Νότιας Αττικής με τη συνεργασία των Δήμων Αλίμου, Καλλιθέας και Παλαιού Φαλήρου.

Η αρχή γίνεται με το πρόγραμμα «Δράσεις για την ενδυνάμωση και ενίσχυση των ικανοτήτων των υποψήφιων επιχειρηματιών/νέων άνεργων επιστημόνων», που καλεί για κατάρτιση 240 νέους άνεργους επιστήμονες, οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν εξειδικευμένες γνώσεις σχετικά με τις δυνατότητες ανάπτυξης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και να εφοδιαστούν με κατάλληλα εργαλεία, γνώσεις και δεξιότητες που δύνανται να τους διασφαλίσουν στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό μια πετυχημένη επιχειρηματική πορεία.

Το έργο απευθύνεται σε 240 πτυχιούχους Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι είναι άνεργοι και ταυτόχρονα κάτοικοι και δημότες στους Δήμους Αλίμου, Καλλιθέας και Παλαιού Φαλήρου. Από τον Δήμο Αλίμου θα επιλεχθούν 48 νέοι, από τον Δήμο Καλλιθέας 116 νέοι και από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου 76 νέοι. Το εκπαιδευτικό επίδομα που θα καταβληθεί προκύπτει από τις ώρες κατάρτισης συγκεκριμένων σεμιναρίων που έχει παρακολουθήσει ο ωφελούμενος με τιμή επιδότησης ανά ώρα παρακολούθησης τα 5 ευρώ.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.