ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 03:12

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου στο Μάνχαϊμ

0 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 14:09

Στο Μάνχαϊμ της Γερμανίας βρέθηκε ο δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Στέλιος Μαμαλάκης προκειμένου να παρουσιάσει το σχέδιό του ενώπιον των εταίρων του προγράμματος «Πόλεις για τη Βιώσιμη Διακυβέρνηση».

Ο Στέλιος Μαμαλάκης ενημέρωσε ότι ο Δήμος Αγίου Δημητρίου ήδη προχωρά σε μια σειρά κομβικών έργων για τη βιώσιμη ανάπτυξη, όπως η προώθηση του πράσινου στην πόλη, η στροφή στις βιώσιμες μεταφορές και η ενίσχυση της ενεργειακής αποδοτικότητας στα δημοτικά κτήρια. «Η συμμετοχή μας στο δίκτυο URBACT και σε παρόμοιες διεθνείς συνεργασίες ενισχύει την ικανότητα του δήμου να καινοτομεί και να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Έτσι υλοποιούμε το σχέδιό μας για τη δημιουργία μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής πόλης, όπως είχαμε δεσμευτεί απέναντι στους συνδημότες μας», σχολίασε σχετικά ο Στέλιος Μαμαλάκης

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.