ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 02:07

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο - Κοινωνικό φροντιστήριο: Συνεχίζεται η λειτουργία του για το σχολικό έτος '24 - '25

0 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 11:34

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου  κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες των οικογενειών που αδυνατούν να στηρίξουν με φροντιστηριακή αρωγή τα παιδιά τους και γνωρίζοντας τις αυξημένες απαιτήσεις του εκπαιδευτικού συστήματος, συνεχίζει τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στην πόλη μας για μαθητές που το δικαιούνται.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο απευθύνεται σε μαθητές από οικονομικά αδύναμα νοικοκυριά και θα ενισχύσει την προετοιμασία των μαθητών της Α’, Β΄και Γ΄ λυκείου για το σχολικό έτος 2024-2025.

Καλούνται οι  οικογένειες που εμπίπτουν στην προαναφερθείσα κατηγορία και θέλουν να συμμετάσχουν στην παροχή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου να δηλώσουν αίτηση συμμετοχής για τους μαθητές της Α΄ Λυκείου ΕΔΩ… και για τους μαθητές της Β Λυκείου ΕΔΩ… και για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου ΕΔΩ

Ειδικά για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου, η προσπάθεια του Κοινωνικού Φροντιστηρίου θα επικεντρωθεί στην κατάλληλη προετοιμασία τους για τις Πανελλαδικές εξετάσεις 2025.

Οι αιτήσεις θα πραγματοποιούνται κατά το διάστημα από 12-06-2024 έως 30-06-2024.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα προσφερόμενα μαθήματα, τα οποία θα βρείτε στις αιτήσεις είναι ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ και θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των καθηγητών μας.

Προσκαλούνται πτυχιούχοι εκπαιδευτικοί (άνεργοι, διορισμένοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, συνταξιούχοι) ή φοιτητές που επιθυμούν να προσφέρουν αφιλοκερδώς και εθελοντικά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, να δηλώσουν μέσω ανάλογης αίτησης το ενδιαφέρον τους ΕΔΩ

Την αξιολόγηση και επιλογή των μαθητών και των εκπαιδευτικών έχει το Γραφείο Παιδείας Δήμου Παλαιού Φαλήρου (διεύθυνση: Αγ. Αλεξάνδρου 75 α ,1 ος όροφος – τηλέφωνα :

210-9815323/ 210-9887139, ioanna.bizimi@palaiofaliro.gr & amp; dpedia .dpf@palaiofaliro.gr).

Η ένθερμη υποστήριξη των εθελοντών καθηγητών αλλά και η συμμετοχή των ωφελούμενων μαθητών αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για την επιτυχημένη λειτουργία του θεσμού. Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου στηρίζει την προσπάθεια που θα συμβάλει αποφασιστικά στην εκπαιδευτική εξέλιξη των παιδιών.

Την ευθύνη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου έχει ο εντεταλμένος Συντονιστής Μελέτης Βατίστας, με αρωγούς τους εθελοντές Γιώργο Καλαματιανό και Νίκο Αθανασούλη.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.