ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025, 15:31

ΒΟΥΛΑ

Ενημερωτική δράση για το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο​

0 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 22:14

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης συνεχίζει τις ενημερωτικές δράσεις προστασίας και προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και διοργανώνει ομιλία σε συνεργασία με το Mediterraneo Hospital σχετικά με την πρόληψη και την αντιμετώπιση του Αγγειακού Εγκεφαλικού Επεισοδίου σε ηλικίες 50+.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου, ώρα 10.00 π.μ. στο εντευκτήριο της Λέσχης Φιλίας (ΚΑΠΗ) Βούλας (Ζεφύρου 2, Δ.Ε. Βούλας).

Στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση των δημοτών και των κατοίκων της περιοχής για όλες τις νεότερες τεχνικές έγκαιρης διάγνωσης και αντιμετώπισης, καθώς και για τους τρόπους πρόληψης του Αγγειακού Εγκεφαλικού Επεισοδίου, το οποίο αυτή τη στιγμή αποτελεί την πρώτη αιτία αναπηρίας και την τρίτη αιτία θανάτου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εισηγητές:
Δρ. Αηδονιώ Φιολάκη, Συντονίστρια Διευθύντρια της Νευρολογικής Κλινικής, Mediterraneo Hospital

Δρ. Νικόλαος Γ. Τσαμόπουλος, Διευθυντής του Τμήματος Επεμβατικής Νευροακτινολογίας, Mediterraneo Hospital

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.