ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 12:14

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ηλιούπολη: Ψηφιακά η αίτηση απαλλαγής δημοτικών τελών για ΑμεΑ

0 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 18:37

Στα πλαίσια ψηφιοποίησης όλων των διαδικασιών στο Δήμο Ηλιούπολης, σε συνεργασία με την Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης κα Κυριακή Μαρή, πλέον τα άτομα με αναπηρία άνω του 67% μπορούν να πραγματοποιήσουν την αίτηση απαλλαγής τελών εξ ολοκλήρου ψηφιακά χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν εκ του σύνεγγυς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ηλιούπολης.

Υπάρχει η δυνατότητα για τους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν το site του Δήμου Ηλιούπολης και αφού ακολουθήσουν τις οδηγίες της αίτησης να την αποστείλουν στο esoda@ilioupoli.gr

Μέχρι πρότινος, η διαδικασία δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί ηλεκτρονικά με υποχρεωτική την δια ζώσης υποβολή είτε αυτοπροσώπως είτε με εξουσιοδότηση καταθέτοντάς την στην υπηρεσία εσόδων του Δήμου Ηλιούπολης.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.