ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 14:03

ΒΟΥΛΑ

Βούλα: Έκτακτα μέτρα Πολιτικής Προστασίας για τις 8 και 9 Ιουνίου 2024

0 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 20:14

Σύμφωνα με τις προβλέψεις για το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουνίου 2024 προβλέπονται ισχυροί άνεμοι και υψηλές θερμοκρασιες και ο δημοτικός μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης θα είναι σε αυξημένη επιφυλακή και ετοιμότητα.

​Παρακαλούμε θερμά τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των αρμοδίων αρχών. Επιπλέον, ενημερώνουμε ότι οι μπάρες εισόδου στα δασικά τμήματα του Δήμου μας θα παραμένουν κλειστές, ενώ στην οδό Ακτής στη Δ.Ε. Βουλιαγμένης, σε συνέχεια της υπ' αριθμ. 363/2023 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, για λόγους ασφαλείας, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος των οχημάτων από το ύψος της συμβολής της οδού Ακτής με το αδιάνοιχτο σημείο της παραλιακής Λεωφόρου Καβουρίου, από τις 7:00 έως τις 18:00.

​Η Δημοτική Αρχή παρακολουθεί την εξέλιξη των μετεωρολογικών προβλέψεων και σε περίπτωση επιδείνωσης, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.