ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 13:27

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Καλλιθέα - Π. Φάληρο: Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για τις συναυλίες στην Πλατεία Νερού

0 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 11:27

Με δελτίο τύπου ο Δήμος Καλλιθέας ανακοίνωσε ότι απορρίφθηκαν τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα που άσκησαν ο Δήμος και Κινήσεις Δημοτών της Καλλιθέας και του Παλαιού Φαλήρου κατά της εταιρείας που διοργανώνει συναυλίες στην Πλατεία Νερού.

Το δελτίου τύπου του δήμου Καλλιθέας:

“Απορρίφθηκε σήμερα, 06.06.2024, το αίτημα προσωρινής διαταγής επί της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που άσκησε ο Δήμος Καλλιθέας και οι Κινήσεις Δημοτών της Καλλιθέας και του Παλαιού Φαλήρου κατά της εταιρείας με την επωνυμία «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και της ιδιωτικής εταιρείας με την επωνυμία «RELEASE FESTIVAL ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», σχετικά με την απαγόρευση τέλεσης των συναυλιών που έχουν προγραμματιστεί να λάβουν χώρα στην Πλατεία Νερού χωρίς την κατά νόμο έκδοση της απαιτούμενης διοικητικής άδειας του Ν. 4229/2014.

Θα ακολουθήσει η συζήτηση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, κατά την δικάσιμο στις 21.06.2024.

Είμαστε αποφασισμένοι να εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα ώστε να τηρηθεί η νομιμότητα.” 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.