ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 12:13

ΒΟΥΛΑ

Βούλα: Ξεκινά στις 17 Ιουνίου το πρόγραμμα καλοκαιρινών δραστηριοτήτων για τα παιδιά του Δήμου

0 30 ΜΑΙΟΥ 2024, 09:34
Έναρξη περιόδου υποβολής των αιτήσεων καλοκαιρινού προγράμματος αθλητικών και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων για παιδιά του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης 2024

​Το πρόγραμμα των καλοκαιρινών αθλητικών και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων για παιδιά του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ξεκινά στις 17 Ιουνίου 2024 και θα διαρκέσει έως τις 26 Ιουλίου 2024 στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Βουλιαγμένης (Αγ. Γεωργίου 1 Βουλιαγμένη) και του Λυκείου Βουλιαγμένης (Λ. Καβουρίου & Έκτορος), σε τρεις περιόδους, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 07:30 έως 16:00. Κατά την διάρκεια λειτουργίας του προγράμματος το Αθλητικό Κέντρο δεν θα λειτουργεί για το κοινό από τις 07:30 έως τις 12:30.

​Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά των δημοτών, κατοίκων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, των μη δημοτών και μη κατοίκων καθώς και των εργαζομένων στις υπηρεσίες του Δήμου, που αποφοίτησαν από την Α΄ τάξη Δημοτικού έως και την Στ’ τάξη Δημοτικού Σχολείου (γεννημένα από το 2012 έως το 2017).

​Το κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει μία περίοδο σύμφωνα με τη σειρά προτίμησης του και με βάση την διαθεσιμότητα των θέσεων. Τηρείται σειρά προτεραιότητας με βάση τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης. Στην περίπτωση που αιτηθεί και άλλη περίοδο θα μπει στη διαδικασία επιλογής για τη συγκεκριμένη περίοδο εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

​Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή είναι η κατάθεση όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών κατά την υποβολή της αίτησης. Για τη συμμετοχή του κάθε παιδιού θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας με βάση την κατηγορία προβαδίσματος και το χρόνο υποβολής της αίτησης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά σύμφωνα με την ανακοίνωση της υπηρεσίας. Στην περίπτωση τροποποίησης της αίτησης θα ισχύει η χρονική σειρά προτεραιότητας της νέας αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά σε αυτήν. Τα αδέρφια έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην ίδια περίοδο.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
• 1η περίοδος: 17 Ιουνίου έως 28 Ιουνίου 2024
• 2η περίοδος: 1 Ιουλίου έως 12 Ιουλίου 2024
• 3η περίοδος: 15 Ιουλίου έως 26 Ιουλίου 2024

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
​Οι αιτήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά σε ειδική πλατφόρμα υποδοχής αιτήσεων και θα ξεκινήσουν για όλες τις περιόδους συμμετοχής από τις 3 Ιουνίου 2024. Η πλατφόρμα εγγραφών θα ενεργοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024, και ώρα 11:00 π.μ.
​Οι αιτήσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται στην παρακάτω διεύθυνση αφού προηγηθεί η δημιουργία λογαριασμού: https://campvvv.tcloudapp.net

Η υπηρεσία θα δέχεται αιτήσεις έως:
- 9 Ιουνίου 2024 για την 1η περίοδο
- 17 Ιουνίου 2024 για την 2η περίοδο
- 1 Ιουλίου 2024 για την 3η περίοδο

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
• Αίτηση συμμετοχής από τον κηδεμόνα/γονέα
• Υπεύθυνη δήλωση του αιτούντα σύμφωνα με τις οδηγίες της Υπηρεσίας
• Ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο ή καρδιολόγο, η οποία θα βεβαιώνει ότι το παιδί είναι υγιές και μπορεί να αθλείται (δεν θα γίνεται δεκτό το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή “ΑΔΗΜ”)
• Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
• Αποδεικτικό διαμονής για κατοίκους (φωτοτυπία λογαριασμού Δ.Ε.Κ.Ο ή μισθωτηρίου)
• Βεβαιώσεις εργασίας και των δύο γονέων για το προβάδισμα της κατηγορίας 1
• Βεβαίωση για την περίπτωση απαλλαγής συνδρομής της παραγράφου 8

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑΤΟΣ
• 1η (πρώτη) κατηγορία προβαδίσματος: Τέκνα Δημοτών του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, με εργαζόμενους και τους δύο γονείς και τέκνα εργαζομένων στις υπηρεσίες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

• 2η (δεύτερη) κατηγορία προβαδίσματος: Τέκνα Δημοτών του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

• 3η (Τρίτη) κατηγορία προβαδίσματος: Τέκνα Κατοίκων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

• 4η (τέταρτη) κατηγορία προβαδίσματος: Τέκνα μη δημοτών και μη κατοίκων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Το ένα (1) παιδί, 60 ευρώ ανά περίοδο
2. Τα δύο (2) αδέλφια, 100 ευρώ ανά περίοδο
3. Τα τρία (3) αδέλφια 150 ευρώ ανά περίοδο
4. Για άνω των τριών (3) τέκνων, το συνολικό κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται σε 150 ευρώ για τα τρία πρώτα τέκνα, συν 30 ευρώ ανά επιπλέον τέκνο (π.χ. για 4 αδέρφια σύνολο (150+30= 180 ευρώ)

​Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα γεύμα.

ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
​Για τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS ΒΑΡΗΣ καθώς και για τα τέκνα οικογενειών ενταγμένων στο Μητρώο Δικαιούχων Παροχών Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου με την προσκόμιση σχετικής βεβαίωσης της Κοινωνικής Υπηρεσίας ή με ισχύουσα απόφαση έγκρισης ΕΕΕ (Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα.

​Πληροφορίες για τους όρους του προγράμματος στα τηλέφωνα: 2132020737, 2132020714, 2132020771.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.