ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 17:16

ΒΟΥΛΑ

Δωρεά του Νίκου Πατέρα νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

1 24 ΜΑΙΟΥ 2024, 15:19

Νέο ηλεκτρικό όχημα μάρκας BMW μοντέλου X1 μηδενικών ρύπων παρέλαβε σήμερα ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ως δωρεά της εταιρείας «Contships Management Inc». Το αυτοκίνητο αποτελεί πρωτοβουλία της εταιρείας για την εξυπηρέτηση και τις μετακινήσεις του εκάστοτε Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, συνδράμοντας με τον τρόπο αυτό, στις ενέργειες του Δήμου για την πλήρη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση και την ανθρακική ουδετερότητα.

Η αποδοχή της δωρεάς έγινε με την υπ’ αριθμ 240/2024 ομόφωνη απόφαση της Δημαρχιακής επιτροπής και παραδόθηκε στο Δήμο από τον Πρόεδρο της εταιρείας «Contships Management Inc» κ. Νικόλαο Πατέρα την Παρασκευή 24 Μαΐου.Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ευχαρίστησε τον κ. Πατέρα για την πρωτοβουλία της εταιρείας του και τόνισε πως η επιλογή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, εναρμονίζεται πλήρως με την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει τα τελευταία χρόνια ο Δήμος, για τη μείωση των καταναλώσεων και των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου.

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Βαριώτης 25.05.24
Περιβαλλοντικής σημασίας η προσφορά του κ. Νικόλα Πατέρα στον δήμο μας και εξίσου σημαντική η συμβολή του δημάρχου μας στην ποιότητα ζωής μας, που έχει σχέση με την καθημερινή φροντίδα για συνεχή αναβάθμιση στην καθαριότητα και στο περιβάλλον.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.