ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 15:56

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Μαρίνα Φλοίσβου η ετήσια άσκηση αντιμετώπισης περιστατικού θαλάσσιας ρύπανσης

0 24 ΜΑΙΟΥ 2024, 09:42

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 22 Μαϊου στη Μαρίνα Φλοίσβου η ετήσια άσκηση αντιμετώπισης περιστατικού θαλάσσιας ρύπανσης η οποία εντάσσεται στο πλάνο εκπαιδεύσεων που έχει θεσπίσει και εφαρμόζει η LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. για την διαχείριση κινδύνων με σκοπό την μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων ενός τέτοιου περιστατικού.

Στόχος της άσκησης ήταν η αξιολόγηση της ετοιμότητας του προσωπικού, η καταλληλότητα του εξοπλισμού και η αποτελεσματικότητα των διαδικασιών προστασίας θαλάσσιου περιβάλλοντος, για την έγκαιρη και επιτυχή αντιμετώπιση περιστατικών θαλάσσιας ρύπανσης.Aπό αριστερά: Πλωτάρχης Λ.Σ. Σαρλή Άννα, Λιμενάρχης Σαρωνικού, Πλωτάρχης Λ.Σ. Φαλτσέτας Ιωάννης, Διοικητής Α’ Λιμενικού Σώματος Φλοίσβου, Managing Director Σταύρος Κατσικάδης LAMDA Marinas, Πλωτάρχης Λ.Σ. Σάρα Μαρία Ελένη, γραφείο Λιμενικής Αστυνομίας Λ.Χ. Σαρωνικού, Πλωτάρχης Λ.Σ. Πλεύρης Βασίλειος, γραφείο Λιμενικής Αστυνομίας Λ.Χ. Σαρωνικού

Η Μαρίνα Φλοίσβου έχει αναπτύξει και εφαρμόζει πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία και Περιβάλλοντος, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 9001:2015, ISO 45001:2018 και ISO 14001:2015, αντίστοιχα.

Η άσκηση εκτελέστηκε από την ομάδα της Μαρίνας Φλοίσβου με τη συνεργασία της εταιρείας αντιρρύπανσης Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος Α.Ε. και τη χρήση αντιρρυπαντικού σκάφους ΑΚΤΕΑ. 

Τη διαδικασία επέβλεψε ο Managing Director της LAMDA Marinas κος Σταύρος Κατσικάδης, η Λιμενάρχης Σαρωνικού Πλωτάρχης Λ.Σ. Σαρλή Άννα και ο Διοικητής του Α’ Λιμενικού Τμήματος Φλοίσβου Πλωτάρχης Λ.Σ. Φαλτσέτας Ιωάννης ενώ από το γραφείο της Λιμενικής Αστυνομίας του Λ/Χ Σαρωνικού παρέστη η Πλωτάρχης Λ.Σ. Σάρρα Μαρία-Ελένη και o Πλωτάρχης Λ.Σ. Πλεύρης Βασίλειος.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.