ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 17:22

ΑΛΙΜΟΣ

Άλιμος: Το πρόστιμο στην παράταξη της Αν. Σιμητροπούλου και τα 185 δικόγραφα της παραλίας

5 20 ΜΑΙΟΥ 2024, 15:03

"Δεν έχουμε δικαίωμα εκ του νόμου να χαρίσουμε κανένα πρόστιμο σε κανέναν, πολύ περισσότερο επειδή είναι συνάδελφος. Δηλαδή, άλλο οι πολίτες άλλο οι συνάδελφοι; Το μαγαζάκι βάζει μια αυθαίρετη διαφήμιση, να το χτυπήσουμε... Βάζει ο άλλος διαφημιστικές αφίσες, να του βάλουμε πρόστιμο. Ο συνάδελφος, όμως, που παραβίασε όσα συμφωνήθηκαν στην διαπαραταξιακή και έβαλε παραπάνω αφίσες, ε, όχι... δεν πρέπει... Προνομιακή μεταχείριση δηλαδή κύριε Γιούργα;" 

Όλα τα παραπάνω δια στόματος Ανδρέα Κονδύλη, δημάρχου Αλίμου, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα του προστίμου που επιβλήθηκε στο συνδυασμό της υποψήφιας δημάρχου, Αναστασίας Σιμητροπούλου, για παραβίαση των όσων είχαν συμφωνηθεί στη διαπαραταξιακή επιτροπή προεκλογικά για την τοποθέτηση διαφημιστικού υλικού. 

Η κυρία Σιμητροπούλου έχει προσφύγει στα διοικητικά δικαστήρια και το δημοτικό συμβούλιο κλήθηκε να ψηφίσει για την ανάθεση της εκπροσώπησης του δήμου σε εξωτερικό δικηγόρο. 

Εκτός από τις αντιρρήσεις που διατύπωσε ο κ. Γιούργας σχετικά με το πρόστιμο, αντίρρηση είχε και για την ανάθεση της υπόθεσης σε εξωτερικό δικηγόρο αφού, όπως είπε, θα μπορούσε να τη διεκπεραιώσει η Νομική Υπηρεσία του Δήμου, για να απαντήσει ο δήμαρχος πως, η Νομική Υπηρεσία του Δήμου ουσιαστικά δουλεύει με ένα δικηγόρο αφού από τους τρεις, ο ένας είναι αποσπασμένος στην κεντρική διοίκηση, ο άλλος έχει θέματα υγείας και ο τρίτος έχει να διεκπεραιώσει εκατοντάδες υποθέσεις του Δήμου αφού, από συγκεκριμένη επιχείρηση της  παραλίας, μόνο, έχουν έρθει 185 δικόγραφα! 

"Εκτός από τα καθήκοντά μου σαν δήμαρχος " είπε, "μελετώ και όλα αυτά τα δικόγραφα, γιατί η Νομική μας Υπηρεσία δεν προλαβαίνει. Αν πληρωνόμουνα για τις νομικές υποθέσεις με τις οποίες ασχολούμαι, θα είχα βγάλει πολλά χρήματα" είπε χαρακτηριστικά. 

Για την ιστορία η υπόθεση ανατέθηκε στον πρώην δημοτικό σύμβουλο δικηγόρο Κώστα Χαρίτο. 

 

Σχόλια Αναγνωστών

5 Προσθήκη σχολίου
Μαρίνα 24.05.24
Ο κύριος Κονδύλης στη περιοχή μου χαρακτηρίζεται ως ο καλυτερος δρχος που πέρασε από τον Άλιμο και δικαίως.
Απάντηση
Καλαμακιώτισσα 24.05.24
Έχουμε την τύχη να είναι ο δήμαρχός μας ένας από τους πιό συγκροτημένους και σοβαρούς αυτοδιοικητικούς, γιατί αν ήταν σαν κάποιους λαϊκιστές και αερολόγους της παλιάς δεκάρας, θα μας είχε φεσώσει μεχρι την 35η Φεβρουαρίου του 4025. Τότε θα ξωφλούσαμε πληρώνοντας απο τα επουράνια. Δήμαρχε προχώρα όπως πας και θα είσαι δήμαρχος για όσες 5ετίες επιθυμείς.
Απάντηση
Αντώνιος παπατζής 24.05.24
Γιατί μήπως δε βρέχει παράδες ρε μάγκα σχολιστή; Άμα βρέξει ουρανοκατέβατο χρήμα, θα δικαιωθεί ο άνθρωπος. Τι δεν καταλαβαίνεις ρε άσχετε;
Απάντηση
Παραλίας 24.05.24
Ευτυχώς που ο δήμαρχος τα δείχνει όλα τα δημοτικά συμβούλια στο διαδύκτιο ζωντανά και έτσι βλέπουμε κι ακούμε τον καθένα και την καθεμιά εκεί μέσα τι λέει. Όσο για τον κ. Γιούργα ωραία τα λέει για τις απαλλοτριώσεις αλλά θα θέλαμε να ξέρουμε από που θα βρισκε τα εκατομμυριάκια για τις αποζημιώσεις. Δηλαδή, σε εποχές που οι αγελάδες γενικά είναι..."παχουλες", αυτός θα τα κατέβαζε. Aπό τον ουρανό μήπως;
Απάντηση
Καλαμακιώτισσα 24.05.24
καλά τους τα λες κονδύλη. Τι λένε με λίγα λόγια δλδ; Να κυνηγάμε τους παρανομούντες και αυθαιρετούντες και να τους ρίχνουμε στα αυτιά τα πρόστιμα, αλλά για τους "έτσι γουστάρω κιόπου γουστάρω" παράνομους και αυθαιρετους αφισοκολλητές των συνδυασμών της μειοψηφίας, να σφυρίζουμε αδιάφορα ότι όλα είναι εντάξει.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.