ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 17:23

ΑΛΙΜΟΣ

Μέσα στο καλοκαίρι ξεκινά και πάλι το αντιπλημμυρικό έργο της οδού Κανάρη στον Άλιμο

0 20 ΜΑΙΟΥ 2024, 12:10

Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της οδού Κανάρη στον Άλιμο που είχαν διακοπεί το 2023 μετά την αποχώρηση του εργολάβου. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης έχει υπογραφεί η σύμβαση με τον νέο ανάδοχο και ο χρόνος ολοκλήρωσης του έργου σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης είναι δύο έτη. 

Το συγκεκριμένο έργο στην εξέλιξή του μετατράπηκε από αντιπλημμυρικό και "αρχαιολογικό" όπως είχε πει σε συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος, αφού στην πορεία των εργασιών βρέθηκαν πολλά αρχαία με αποτέλεσμα να εμπλακεί η αρχαιολογική υπηρεσία και να σημειωθούν μεγάλες καθυστερήσεις. 

Η ανάρτηση του Δημάρχου 

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΝΑΡΗ!

Έπειτα από προσπάθειες και διαδικασίες μηνών, είναι γεγονός: η Περιφέρεια Αττικής υπέγραψε σύμβαση με καινούριο ανάδοχο - κατασκευαστή για τη συνέχιση και ολοκλήρωση του μεγάλου αντιπλημμυρικού έργου της οδού Κανάρη, συνολικής δαπάνης σχεδόν 7.000.000 ευρώ!

Το έργο προβλέπει παρεμβάσεις σε πλήθος δρόμων (δείτε τον χάρτη) και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έχουν εκτελεστεί ποτέ στον Άλιμο. Θυμίζουμε ότι το έργο είχε ξεκινήσει το 2019, αλλά είχε σταματήσει το 2023, έπειτα από την αποχώρηση του εργολάβου.

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνω ότι ο νέος εργολάβος θα ξεκινήσει τις εργασίες του μέσα στο καλοκαίρι και θα έχει συμβατικό χρόνο δύο (2) έτη για την αποπεράτωση του έργου.

Δεδομένου ότι θα σκαφτούν πολλοί δρόμοι, θα απαιτηθεί υπομονή και συνεργασία από τους κατοίκους, γιαυτό και η Δημοτική Αρχή θα ενημερώνει τακτικά για τις κυκλοφοριακές αλλαγές που θα επέρχονται ανά περιοχή και για την πρόοδο των εργασιών.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Περιφέρεια Αττικής, τον Περιφερειάρχη Νίκος Χαρδαλιάς και όλους όσοι συνέβαλαν και θα συμβάλλουν για την υλοποίηση αυτού του τόσο σημαντικού έργου για την πόλη μας!


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.