ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 28 ΜΑΙΟΥ 2024, 13:17

ΒΟΥΛΑ

Έγκριση ισολογισμού 2021: Εύρωστα τα οικονομικά του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

1 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 14:18

Εύρωστα είναι τα οικονομικά του δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είπε ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος κατά την έγκριση του ισολογισμού και των πεπραγμένων του 2021

Και αυτό αποδεικνύεται από τα στοιχεία που παρέθεσε ο προϊστάμενος της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου. 

Όπως είπε, ο ισολογισμός του 2021 αφορούσε τη χρονιά που υπήρχε καθ' όλη τη διάρκειά της ο covid και παρά το γεγονός ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά υπήρξε αύξηση των εσόδων κατά 2 εκ. ευρώ.

Ταυτόχρονα βέβαια υπήρξε και αύξηση στις υποχρεώσεις, κυρίως στους προμηθευτές κατά 1 εκ. ευρώ. 

Συνολικά λοιπόν για το 2021 τα καθαρά κέρδη του δήμου, μετά την εξυπηρέτηση όλων των αναγκών του, ήταν 65.000 ευρώ, έναντι 36.000 του 2020 και μετά την αφαίρεση του φόρου εισοδήματος.

"Ο ισολογισμός του 2021 καταδεικνύει ότι παρά την συγκυρία και την πίεση η οποία ασκήθηκε λόγω των συνθηκών που δημιουργήθηκαν από τον covid για δαπάνες οι οποίες δεν είχαν προϋπολογισθεί, ο δήμος ανταποκρίθηκε με επιτυχία.  Καταδεικνύεται εκ του γεγονότος αυτού,  ότι τα οικονομικά του δήμου είναι εύρωστα και μπορούν να αντιμετωπίσουν μεγάλες και βαριές δυσκολίες όπως αυτή με τον covid" τόνισε σε έναν σύντομο σχολιασμό.  

Να σημειωθεί ότι η έγκριση ισολογισμού και αποτελεσμάτων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για τη χρήση του 2021 έχει καταρτισθεί και εγκριθεί από την Δημοτική Επιτροπή.  


Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Καπετάνιος 13.05.24
Ο δήμαρχος εκτός από άριστος συνάδςλφος στους αιθέρες είναι και άριστος κουμανταδόρος στη διοίκηση του Δήμου του σε όλους τους τομείς
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.