ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 17:10

ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

«Πόλεμος» στο Χαϊδάρι για 3.000 ευρώ!

0 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 12:08

Άρχισαν τα όργανα με τον προϋπολογισμό στον Δήμο Χαϊδαρίου. Με αποθεματικό μόλις 3.000 ευρώ λειτουργεί ο δήμος, όπως αποκαλύφτηκε κατά την πρώτη αναμόρφωση του προϋπολογισμού του για το τρέχον οικονομικό έτος.

«Πώς θα λειτουργήσει ο δήμος μας;», διερωτήθηκε στο οικείο Δημοτικό Συμβούλιο ο Άρης Πανόπουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ώρα Χαϊδάρι». Μάλιστα αναρωτήθηκε: «Η δημοτική αρχή θα ακολουθήσει την πεπατημένη δεσμεύοντας για άλλη μια φορά μελλοντικούς πόρους που διαθέτει το κράτος (ΚΑΠ) της τάξης των 723 χιλιάδων ευρώ;». Με δεδομένο πως ακόμα και σήμερα ο δήμος εισπράττει χρήματα από μελλοντικούς πόρους που και κατά το παρελθόν δεν αποδόθηκαν σε κοινωνική πολιτική και στήριξη, ο συνδυασμός «Ώρα Χαϊδάρι» δεν υπερψήφισε την αναμόρφωση του προϋπολογισμού, ζητώντας παραπάνω στοιχεία για τα έσοδα και τις δαπάνες που πραγματοποίησε η προηγούμενη δημοτική αρχή.

Ο κ. Πανόπουλος χαρακτήρισε αδιανόητο πώς «ένας οργανισμός σαν τον Δήμο Χαϊδαρίου, που διαχειρίζεται εκατομμύρια, διαθέτει μόλις 3.000 ευρώ αποθεματικό, έχοντας καταφέρει μάλιστα κατά την προηγούμενη δημαρχιακή περίοδο ακόμα και αυτό να το μειώσει κατά 11.000», καλώντας την προηγούμενη και την παρούσα δημοτική αρχή να εξηγήσουν «πρωτίστως πώς φτάσαμε έως εδώ σήμερα». 

εφημερίδα political

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.