ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 24 ΜΑΙΟΥ 2024, 00:32

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Δωρεάν πασχαλινό καμπ από το Δήμο Ηλιούπολης

0 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 21:58

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους Δημότες και Κατοίκους της πόλης ότι ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΚΑΜΠ στα πλαίσια της Κοινωνικής πολιτικής της σημερινής Δημοτικής Αρχής, ειδικά σχεδιασμένο για τα παιδιά του δημοτικού στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης από τις 29 Απριλίου έως 2 Μαΐου 2024 και από τις 8 έως 10 Μαΐου 2024.

Στόχος της σημερινής Δημοτικής Αρχής είναι να παρέχει τη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία λόγω των πληθωριστικών πιέσεων, που δέχεται η ελληνική οικογένεια, μια δημιουργική και ασφαλή εναλλακτική απασχόληση κατά τη διάρκεια των Πασχαλινών διακοπών, προσφέροντας τους αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Παράλληλα, θα δώσουμε στους γονείς μια επιλογή για τη φροντίδα των παιδιών τους κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ημερών τους.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

29 Απριλίου έως 2 Μαΐου
8 έως 10 Μαΐου
ΗΛΙΚΙΕΣ
Παιδιά 6 έως 12 ετών (Α΄ έως ΣΤ΄ Δημοτικού)

ΤΟΠΟΣ
Το ΚΑΜΠ που θα διεξαχθεί εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, στις αίθουσες γυμναστικής του Κολυμβητηρίου, στα δύο ανοιχτά γήπεδα τένις, στις σχολικές εγκαταστάσεις του 8ου και 17ου Δημοτικού Σχολείου και του 8ου και 21ου Νηπιαγωγείου.

ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Από 8:00 έως 16:00
Ώρες προσέλευσης : 8:00- 9:00π.μ.
Ώρες αποχώρησης : 14:00- 16:00

ΣΥΝΔΡΟΜΗ
Η συμμετοχή θα είναι ΔΩΡΕΑΝ, με σειρά προτεραιότητας μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των παιδιών που μπορούν να φιλοξενηθούν στο ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΚΑΜΠ ως εξής:
Δημότες ή κάτοικοι Ηλιούπολης
Παιδιά οικογενειών με εργαζόμενους και τους δύο γονείς ή εργαζόμενος/η σε μονογονεϊκές οικογένειες (όπου υπάρχει μόνο ένας γονέας)
Γονείς πολύτεκνοι ή ΑμεΑ
Εισοδηματικά κριτήρια

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή βεβαίωση μόνιμης κατοικίας ή ΔΕΚΟ
Βεβαίωση εργασίας
Πρόσφατο Εκκαθαριστικό Σημείωμα και για τους δύο γονείς.
Για πολύτεκνους θεωρημένη εντός τρέχοντος έτους κάρτας Πολυτέκνου ή Βεβαίωση Πολυτεκνίας 6μήνου
Για ΑμεΑ Βεβαίωση/Γνωμάτευση Δημοσίου Φορέα

ΑΙΤΗΣΕΙΣ
Οι αιτήσεις συμμετοχής με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν αυστηρά έως τη Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, στη γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ηλιούπολης (Μεσσηνίας & Δαμασκηνού), από τις 8:00 έως τις 19:00.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τηλ. 210 9922899 και στο https://ilioupoli.gr

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.