ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 24 ΜΑΙΟΥ 2024, 01:34

Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης: "Όχι κύριε Στασινέ, δεν είναι όλα "τσιμέντο να γίνει"

2 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 17:25

Αναρτώντας το εξώδικο που έλαβε ο δήμος Αλίμου σήμερα από το πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) Γ. Στασινό, ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης χαρακτηρίζει την ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Στασινός κατά των δημάρχων που αντιδρούν στη σωρευτική εφαρμογή των διατάξεων του ΝΟΚ με μερική αναστολή των οικοδομικών αδειών, γεμάτη ανακρίβειες, υπερβολές και ψέματα.  


"Το  εξώδικο που παρέλαβε ο δήμος μας, είναι διάτρητο και επιφανειακή και επιπόλαιη εκ μέρους του ΣτΕ η προσέγγιση στο πρόβλημα που έχει ανακύψει" τονίζει ο δήμαρχχος και καταλήγει λέγοντας: Όχι, κ. Στασινέ. Δεν είναι όλα "τσιμέντο να γίνει".

Η ανάρτηση του Δημάρχου 

Είναι αδιανόητο τόσο μεγάλα και σοβαρά ζητήματα να αντιμετωπίζονται με τέτοια προχειρότητα, επιπολαιότητα και με καθαρά "επικοινωνιακούς" όρους.

Εχθές διαβάσαμε την επίθεση που μας εξαπέλυσε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ, με ένα άρθρο άκρως αντι-επιστημονικό και αντιθεσμικό, γεμάτο ανακρίβειες, υπερβολές και ψέματα. Επιτίθεται στο ΣτΕ και τους Δημάρχους, κάνοντας λόγο για "τενεκέδες με λάδι" στις Πολεοδομίες. Αλήθεια, τις Πολεοδομίες ποιοι τις στελεχώνουν; Οι Δικαστές του ΣτΕ και οι Δήμαρχοι;

Σήμερα παραλάβαμε ένα Εξώδικο εντελώς διάτρητο, που μόνο σκοπό έχει τη δημιουργία εντυπώσεων. Με καλεί, μάλιστα, να πάρω πίσω την Απόφαση Δημάρχου για αναστολή οικοδομικών εργασιών σε όλο τον Άλιμο. Μόνο που τέτοια Απόφαση δεν μπορώ να την πάρω πίσω, για τον απλό λόγο ότι... δεν υπάρχει!

Ξαναλέω, είναι αδικαιολόγητο και επικίνδυνο, σοβαροί (υποτίθεται) φορείς, να προσεγγίζουν με επιφανειακό, επιπόλαιο και πρόχειρο τρόπο τόσο σοβαρά ζητήματα.

Και όταν δεν έχουν ιδέα για τις διαδικασίες που έχουμε ακολουθήσει, σκεφθείτε πόσο καλά (δεν) γνωρίζουν και την ουσία του τεράστιου αυτού ζητήματος.

Όχι, κ. Στασινέ. Δεν είναι όλα "τσιμέντο να γίνει".


Σχόλια Αναγνωστών

2 Προσθήκη σχολίου
Νικόλαος Γιαννιός 16.04.24
Μπράβο. Μπράβο. Μπράβο.
Απάντηση
Καλαμακιώτισσα 13.04.24
Πέστα Δήμαρχέ μας! Γιατί κόπτωνται άραγε τόσο πολύ για παραλιακή, την Αθηναϊκή Ριβιέρα; Μάλλον τα μπικικίνια, τα πολλά μπικικίνια από ότι δείχνουν τα πράγματα είναι ο λόγος ....
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.