ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 24 ΜΑΙΟΥ 2024, 00:17

ΑΛΙΜΟΣ

Γιορτή υιοθεσίας σκύλου στον Άλιμο την Κυριακή 14 Απριλίου

5 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 19:31

Το μήνυμα είναι "Δεν αγοράζω, υιοθετώ".  Την Κυριακή  14 Απριλίου  φιλοζωικός Σύλλογος ΣΑΖΑ, υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου διοργανώνει στο πάρκο σκύλων της 'Κλούβας' τη 15η γιορτή υιοθεσίας σκύλου για να γνωρίσετε τους τετράποδους φίλους που ψάχνουν σπίτι!

Από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι οι τετράποδοι φίλοι σας περιμένουν...!

Συμμετέχουν με τα σκυλάκια τους και οι φιλοζωικοί σύλλογοι των Δήμων Π. Φάληρου και Αιγιάλειας.

Παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να ψωνίσετε τα μικροδωράκια σας και τις Πασχαλινές λαμπάδες σας από το bazaar του Φιλοζωικού συλλόγου Αλίμου ΣΑΖΑ, ενισχύοντας την φροντίδα των αδέσποτων
Αλίμου.

Δράσεις του δήμου 

Στα πλαίσια της φιλοζωίας ο Δήμος Αλίμου τίμησε με δράσεις την 4η Απριλίου που από φέτος η χώρα μας καθιερώνει ως Πανελλήνια  Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας. 

Οι δράσεις έγιναν στο 1ο και 9ο Δημοτικά σχολεία της πόλης όπου τα παιδιά εκτός των άλλων, είχαν την ευκαιρία να μάθουν πολύ χρήσιμες πληροφορίες από εξειδικευμένο εκπαιδευτή σκύλων που προέβη σε σχετική επίδειξη.

 

Σχόλια Αναγνωστών

5 Προσθήκη σχολίου
Μάριος Φωτάκος 12.04.24
Αγαπάμε τα ζώα, τα φροντίζουμε σωστά και δεν ριπαίνουμε το περιβάλλον με τις ακαθαρσίες τους.
Απάντηση
ΦΛΟΙΣΒΙΟΣ 10.04.24
Προσοχή. Υπάρχουν γονείς που παίρνουν ένα σκυλάκι ή γατάκι γιατί το θέλουν τα παιδιά τους, χωρίς να υπολογίσουν το πόσο υπεύθυνος πρέπει να είσαι για τις καθημερινές ανάγκες του τετράποδου φίλου μας. Προσοχή λοιπόν και καλό είναι να το ξανασκεφτεί ο καθένας που θέλει να υιοθετήσει ένα ζώο, ειδικά αν το κάνουν γιατί το θέλουν τα παιδιά.
Απάντηση
Αναστάσης Δαβής 10.04.24
Είμαι ζωόφιλος και έχω έναν γερμανικό ποιμενικό. Όποιος πάντως πάρει κάποιο ζώο, θα πρέπει να υπολογίσει και τις ευθύνες που έχει απέναντι σε αυτό. Γιατί εντάξει και το πήρες. Μετά οφείλεις να αναλάβεις με συνέπεια την σωστή του φροντίδα από όλες τις απόψεις.
Απάντηση
Πανταζής Λευτέρης 10.04.24
Καλό είναι να πάμε εκεί και όποιος μπορεί να υιοθετήσει ένα ζώο. Αξίζει!
Απάντηση
Καλαμακιώτισσα 10.04.24
Έχω δύο σκυλάκια και δυστυχώς δεν μπορώ να υιοθετήσω κι άλλο, όμως θα είμαι εκεί.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.