ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 24 ΜΑΙΟΥ 2024, 02:01

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ακαδημία για Γονείς στο Παλαιό Φάληρο

1 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 16:22
«Από το Α έως το Ω» υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ 4η Συνάντηση για το έτος 2024

O Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας Γιάννης Αρκουμάνης, σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε το φετινό κύκλο των Ακαδημιών Γονέων “Από το Α έως το Ω”, το οποίο πραγματοποιείται για 9η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

Στο ανωτέρω πρόγραμμα παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ.

Η 4η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων για το έτος 2024, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 και ώρα 18:15 με θέμα: «Σχολικό περιβάλλον και εκπαίδευση: μαθησιακή ετοιμότητα, δυσκολίες και άλλες προκλήσεις».

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της 4ης συνάντησης εδώ: https://6p1cf.r.ag.d.sendibm3.com/mk/cl/f/sh/6rqJfgq8dINmOPp8MlHdCUNlEDT/zqA2D5vgYWzi

Για να παρακολουθήσετε την 4η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων, θα ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://6p1cf.r.ag.d.sendibm3.com/mk/cl/f/sh/6rqJfgq8dIPRQs7Hr4hB85VgrWV/-FVhTepxq7uk

Υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης διαζώσης από την Ακαδημία Νέας Σμύρνης, στον Πολυχώρο Γαλαξίας, που βρίσκεται επί της οδού 2ας Μαΐου 16.

Το συντονισμό της δράσης έχει ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Γιάννης Αρκουμάνης.

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
ΦΛΟΙΣΒΙΟΣ 10.04.24
Θαυμάσια πρωτοβουλία, συγχαρητήρια στον δήμο.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.