ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 17:38

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Άγιος Δημήτριος: Επανέρχονται 13 συμβασιούχοι στο τμήμα καθαριότητας τιτ Δήμου

0 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 20:43
Σ. Μαμαλάκης: «Ιδιαίτερα θετική εξέλιξη η σημερινή, τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για τις υπηρεσίες μας που καλύπτουν σημαντικές ελλείψεις»

Στις εργασίες τους επανέρχονται 14 συμβασιούχοι εργαζόμενοι του τμήματος καθαριότητας μετά την θετική έκβαση που είχε η προσφυγή τους στη δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα οι 14 συμβασιούχοι, με την συμπαράσταση του Δημάρχου Στέλιου Μαμαλάκη, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου, Κώστα Κυριακάκη, της Νομικής Συμβούλου Ευθυμίας Καδδά, του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων Χριστόδουλου Ευθυμίου και μελών του Σωματείου, κατάφεραν μεγάλη νίκη σήμερα στα δικαστήρια της σχολής Ευέλπιδων.Σύμφωνα με τη σημερινή προσωρινή διαταγή της κ. Προέδρου του Μονομελούς Πρωτόδικού Αθηνών, οι συμβασιούχοι επανέρχονται στις θέσεις τους μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2024.

Με αφορμή τη σχετική εξέλιξη ο Δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης επισήμανε: «Η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου είναι ιδιαίτερα θετική τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τις υπηρεσίες μας που καλύπτουν σημαντικές ελλείψεις. Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων».

Από την πλευρά του το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αγίου Δημητρίου με σχετική ανακοίνωση του εκφράζει τις ευχαριστίες του στο Δήμαρχο κ. Μαμαλάκη και στον Αντιδήμαρχο κ. Κυριακάκη επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι το σωματείο «συνεχίζει να παλεύει μέχρι την τελική Δικαίωση για όλους. Για έναν δήμο αποτελεσματικό στελεχωμένο με έμπειρους εργαζόμενους. Για δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα υπηρεσίες για τους Δημότες».

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.