ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 28 ΜΑΙΟΥ 2024, 13:44

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

119 θέσεις εργασίας για ανέργους 55-67 ετών στον Δήμο Αγίου Δημητρίου

0 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 21:59
Στέλιος Μαμαλάκης: «Η κάλυψη των αναγκών μας με προσωπικό θα συμβάλει στην εύρυθμη λειτουργία των δημοτικών μας υπηρεσιών και ταυτόχρονα στην καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών»

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου ανακοινώνει την έγκριση του αιτήματός του για την πρόσληψη 119 μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55 έως 67 ετών, στο πλαίσιο του προγράμματος της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ), με τις παρακάτω ειδικότητες:

1. ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 2
2. ΤΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ 1
3. ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ 1
4. ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ & ΔΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 10
5. ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ 3
6. ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ 2
7. ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΔΕΜΑΤΩΝ 2
8. ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ 32
9. ΥΕ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ 20
10. ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΗΠΟΥ 10
11. ΥΕ ΦΡΟΥΡΟΙ ΠΥΛΗΣ 23
12. ΥΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ 2
13. ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ 7
14. ΥΕ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΩΝ 4

Η διάρκεια του προγράμματος είναι για ένα χρόνο με δυνατότητα επέκτασης για έναν ακόμα. Το πρόγραμμα απευθύνεται στους εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) ανέργους που πληρούν τις ειδικότερες προϋποθέσεις συμμετοχής.

Ο Δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης, δήλωσε σχετικά: «Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των διοικητικών υπηρεσιών του δήμου μας και της αρμόδιας αντιδημάρχου Ελένης Κοντόγγονα οι προσλήψεις, που εγκρίθηκαν από τη ΔΥΠΑ, είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Η εξέλιξη αυτή είναι πολύ θετική και αυξάνει τις δυνατότητες των δημοτικών υπηρεσιών, προς όφελος του Δήμου και των πολιτών».

Οι άνεργοι ηλικίας 55-67 που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα και κατέχουν τις προαναφερθείσες ειδικότητες, πρέπει να επικοινωνήσουν με την ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) ΚΠΑ2 ΔΑΦΝΗΣ, προκειμένου να λάβουν συστατικό σημείωμα, το οποίο θα προσκομίσουν στο Δήμο Αγίου Δημητρίου, εντός πέντε (5) ημερών από σήμερα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση και πληροφορία μπορούν να απευθυνθούν στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, του Δήμου Αγίου Δημητρίου , στην κα Μπαρέκου Αικατερίνη, τηλ. 2132007756 (e-mail: kbarekou@dad.gr).

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.