ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 08:26

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ηλιούπολη: Eπανέρχεται το Δημοτικό Συμβούλιο Εφήβων!

0 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 18:36

Ο Δήμος Ηλιούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι επανέρχεται ο θεσμός του Δημοτικού Συμβουλίου Εφήβων για μαθητές Γ' Γυμνασίου μετά από τέσσερα χρόνια στην πόλη μας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Εφήβων ήταν ένας Θεσμός Συμμετοχικής Δημοκρατίας που στόχο είχε από την πρώτη στιγμή να αφυπνίσει τους νέους και να μεταδώσει τις αρχές της δημοκρατίας, όπως και την συμμετοχή σε σημαντικά συλλογικά όργανα.

Η σημασία, ειδικά σήμερα, της επαναφοράς ενός τέτοιου θεσμού είναι ιδιαίτερα σημαντική και αποτελεί προτεραιότητα για τη νέα δημοτική αρχή προκειμένου να θέσουν οι νέοι τα ερωτήματά τους, να διεκδικήσουν απαντήσεις για φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας της πόλης, να καλλιεργήσουν αρετές όπως είναι η τόλμη, η παρρησία, η κοινωνικότητα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Εφήβων θα λάβει χώρα στις 18 Μαΐου 2024 στις 12:00μ.μ στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και όσα σχολεία δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή μπορούν να το πράξουν έως και την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 στις 13.00μ.μ. στο παρακάτω link :

https://forms.gle/weiRhXNGe4LamZBA8

Το Δημοτικό Συμβούλιο Εφήβων θα λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.