ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 15:07

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Άγιος Δημήτριος: Συνάντηση Μαμαλάκη με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη

0 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 12:21

Η ενίσχυση της ασφάλειας και η μείωση της παραβατικότητας στο επίκεντρο συνάντησης του Δημάρχου Στέλιου Μαμαλάκη με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλο

Στέλιος Μαμαλάκης: «Συνεργαζόμαστε στενά με την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για μια ασφαλή και λειτουργική πόλη.»


Θέματα ασφάλειας και ενίσχυσης της πρόληψης στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγίου Δημητρίου, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Στέλιου Μαμαλάκη με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ανδρέα Νικολακόπουλο.

Ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου ενημέρωσε τον Υφυπουργό για μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν την περιοχή και σχετίζονται με την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών, την αντιμετώπιση της παραβατικότητας, την εύρυθμη λειτουργία της πόλης και τη μείωση του κυκλοφοριακού φόρτου.

Επιπλέον, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα συνεργασίας της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου και επεσήμανε ότι ήδη έχει προηγηθεί διευρυμένη συνάντηση στο Δήμο Αγίου Δημητρίου με τη συμμέτοχη εκπροσώπου του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη και υψηλόβαθμων αξιωματούχων του υπουργείου.

Ο κ. Νικολακόπουλος διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι η Ελληνική Αστυνομία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση παραβατικών φαινομένων στην περιοχή. Επιπλέον, συζητήθηκε η δυνατότητα υλοποίησης κοινών προγραμμάτων πρόληψης, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα ασφάλειας. Ο κ. Μαμαλάκης κατέθεσε σχετικό υπόμνημα και συμφωνήθηκε με τον Υφυπουργό να προγραμματιστεί νέα συνάντηση για την υλοποίηση κοινών δράσεων και συνεργασιών.

Με αφορμή την συνάντηση ο κ. Μαμαλάκης, επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια των πολιτών. Θέλουμε οι δημότες μας να ζουν στην πόλη τους χωρίς φόβο. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη θετική ανταπόκριση των στελεχών και των αξιωματούχων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και είμαι βέβαιος ότι με τη στενή συνεργασία όλων μας οι παραβατικές συμπεριφορές θα περιοριστούν στο ελάχιστο».
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.