ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2025, 08:54

ΒΟΥΛΑ

"Ψηφιακή διακυβέρνηση: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Δημότη στη δημόσια διοίκηση"

0 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, 13:35

Πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου εκδήλωση του Δήμου Διονύσου με θέμα «Ψηφιακή διακυβέρνηση, ο ρόλος του συμπαραστάση του δημότη και της επιχείρησης στη δημόσια διοίκηση, προκλήσεις, ωφέλη, αγκυλώσεις".

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό κέντρο Αγίου Στεφάνου και ομιλητές ήταν η Τσομπανίδου Γεωργία, Αντιδήμαρχος ψηφιακού μετασχηματισμού και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Φύτρος Ιωάννης ιδρυτής του Παρατηρίου του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης
Παπανδρέου Ευαγγελία, τέως Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου και

Ο Δημήτρης Κιούκης νεοεκλεγής Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Συντονιστής ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου Ιωακείμ Αμπαρτζίδης.
Μετά τις τοποθετήσεις των ομιλητών ακολούθησαν ερωτήσεις δημοτών .Παρέμβαση έκανε και η Δήμαρχος Κατερίνα Μαϊχόσογολου.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.