ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 03:51

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Ενημερωτική εκδήλωση για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Smart Bear

0 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, 19:19

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου σας καλούν σε ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση του ερευνητικού προγράμματος Smart Bear , που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27/3 στον Πολυχώρο του Δημαρχείου στις 18:00.

Το Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Πρόγραμμα Smart Bear υλοποιείται στο Κέντρο Ψηφιακής Προληπτικής Ιατρικής (ΚΕ.ΨΗ.Π.Ι.) επί της Αγίας Βαρβάρας 24 στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

Το Smart Bear είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα που υποστηρίζει βάσει τεκμηρίωσης και με εξατομικευμένο τρόπο την υγιή και ανεξάρτητη διαβίωση ατόμων από 65 έως 80 ετών στο οικιακό τους περιβάλλον.

Αποτελεί πρωτοποριακό πρόγραμμα για την Ελλάδα, καθώς απευθύνεται σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, που διαβιούν στην κοινότητα, συμβάλλοντας στην καθημερινή έξυπνη διαχείριση των χρόνιων νοσημάτων τους.

Πιο συγκεκριμένα, απευθύνεται σε ανθρώπους με
Καρδιαγγειακά Νοσήματα,
Ήπια Κατάθλιψη,
Ήπια Γνωσιακή Διαταραχή,
Διαταραχές Ισορροπίας,
Διαταραχές Ακοής, Σύνδρομο της Ευθραυστότητας.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.