ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 00:25

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Τροποποίηση λεωφορειακής γραμμής 237 για τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

0 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, 18:43

Σύμφωνα με απόφαση του Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε. για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων αποφασίστηκε μετά από αίτημα του Δήμου Ηλιούπολης η προσωρινή μερική τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 237 για τη Δευτέρα 25.3.2024 από τις 07:00 έως και τις 13:45 ως εξής:

Στην κατεύθυνση προς την Αφετηρία:

Από την πλατεία Κανάρια, δεξιά στη λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα, πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού, δεξιά στην οδό Κοτζιά, πλατεία 25ης Μαρτίου, αριστερά στη λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου, πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως - συνέχεια κανονικά.

Στην κατεύθυνση προς το Τέρμα:

Από την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, συνέχεια στη λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου, πλατεία 25ης Μαρτίου, δεξιά στην οδό Κοτζιά, πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού, δεξιά στη λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα, πλατεία Κανάρια - συνέχεια κανονικά.
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.