ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 13:49

ΑΛΙΜΟΣ

Άλιμος: Διευθύνων σύμβουλος της ΑΔΗΠΑΛ Α.Ε. ο Κώστας Χαρίτος

0 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, 20:52

Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΔΗΠΑΛ Α.Ε.  ανέλαβε μετά από πρόταση του Δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη ο Δικηγόρος και πρώην δημοτικός σύμβουλος στην προηγούμενη δημοτική περίοδο, Κώστας Χαρίτος αντικαθιστώντας τον προκάτοχό του Νικόλαο Νίκα. 

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ευχαριστεί τον δήμαρχο Αλίμου και αναφέρει τις κατευθύνσεις και τις προτέραιότητες για το επόμενο διάστημα. 

Η ανάρτηση του Κώστα Χαρίτου 

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη για την πρότασή του να αναλάβω τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Αλίμου ΑΔΗΠΑΛ ΑΕ. Από τον προκάτοχό μου κ. Νικόλαο Νίκα παρέλαβα μια οικονομικά εύρωστη δημοτική επιχείρηση με οικονομική διαφάνεια και εύρυθμη διοικητική λειτουργία και τον ευχαριστώ δημόσια για την άψογη συνεργασία μας.

Οι κατευθύνσεις και οι προτεραιότητές μας το επόμενο διάστημα αφορούν την ολοκλήρωση της παραχώρησης του συνόλου των παραλιακών ακινήτων από την ΕΤΑΔ Α.Ε., προς τον Δήμο Αλίμου, συμπεριλαμβανομένης και της οργανωμένης ακτής, την ποιοτικότερη αξιοποίηση των δημοτικών ακινήτων, την προστασία του παραλιακού μετώπου από αυθαίρετες καταπατήσεις και την απόδοση ελεύθερου χώρου προς όφελος των δημοτών μας, σύμφωνα με τις πολιτικές κατευθύνσεις του Δημάρχου και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στο πλαίσιο αυτό, θα συνεχίσουμε το έργο μας με αφοσίωση και αποφασιστικότητα, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας προς τους δημότες του Δήμου Αλίμου.

Με εκτίμηση,
Κώστας Χαρίτος
Διευθύνων Σύμβουλος ΑΔΗΠΑΛ ΑΕ
Δικηγόρος Αθηνών

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.