ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 14:29

ΒΑΡΗ

Πλειστηριάζεται σήμερα το κτίριο που στεγάζεται η επιχείρηση "Ζάχος" στη Βάρκιζα

0 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, 09:45

 Περισσότεροι από 570 πλειστηριασμοί έχουν προγραμματιστεί να διενεργηθούν σήμερα Τετάρτη 20 Μαρτίου. Ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζουν βαριά ονόματα του παρελθόντος, αλλά και εταιρείες που…από σπόντα εμπλέκονται σε αυτή τη διαδικασία.

Σε αυτή τη δεύτερη κατηγορία ανήκει η περίπτωση του δημοφιλούς ψητοπωλείου των νοτίων προαστίων, του «Ζάχου» της Βάρκιζας. Και τούτο καθώς για σήμερα έχει οριστεί να βγει στο σφυρί το ακίνητο όπου στεγάζεται η επιχείρηση. Σημειώνεται ότι η επιχείρηση «Ζάχος» δεν εμπλέκεται στον πλειστηριασμό καθότι μισθώνει το χώρο, ενώ η όλη διαδικασία δεν επηρεάζει τη λειτουργία της.

Μάλιστα, πρόκειται για επαναληπτικό πλειστηριασμό δεδομένου ότι ο αρχικός στις 13 Δεκεμβρίου 2023 ανεστάλη λόγω της αποχής των Συμβολαιογράφων Ειδικότερα, ο πλειστηριασμός στρέφεται κατά της Ε.Ψ., ιδιοκτήτριας των ακινήτων που εντοπίζονται σε οικόπεδο εντός του σχεδίου πόλης του Δήμου Βάρης με επιφάνεια 766,70 τ.μ. Εντός του οικοπέδου βρίσκεται κτίριο που αποτελείται από ισόγειο, τρεις ορόφους και δώμα και περιλαμβάνει εμπορικά καταστήματα στο ισόγειο και επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες στους ορόφους.

Το σφυρί αφορά τα ακόλουθα ακίνητα:

1) Το υπό στοιχεία «Ι1» κατάστημα του ισογείου με επιφάνεια 118 τ.μ. που αποτελείται από δυο χώρους και δυο W.C. Στην αποκλειστική χρήση της ιδιοκτησίας ανήκει το τμήμα του προκηπίου έμπροσθεν του καταστήματος μέχρι το ανατολικό όριο του οικοπέδου στη Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου.

2) Το υπό στοιχεία «Ι2» κατάστημα του ισογείου με επιφάνεια 161 τ.μ. που αποτελείται από τρεις χώρους και τρία W.C. Στην αποκλειστική χρήση της ιδιοκτησίας ανήκει το τμήμα του προκηπίου έμπροσθεν του καταστήματος μέχρι το ανατολικό όριο του οικοπέδου στη Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου. Στεγάζει επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία “Zaxos Grill”». Το τμήμα του προκηπίου αποκλειστικής χρήσης του καταστήματος χρησιμοποιείται για τραπεζοκαθίσματα.

Όσον αφορά τις τιμές πρώτης προσφοράς, μετά από σχετική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για το πρώτο ακίνητο έχει οριστεί στις 800.000 ευρώ και για το δεύτερο στο 1.000.000 ευρώ. Έτσι, η συνολική τιμή εκκίνησης διαμορφώνεται σε 1.800.000 ευρώ.Επισπεύδουσα είναι η Intrum και η κατάσχεση επιβλήθηκε για ποσό 164.431,25 ευρώ.

Η περιοχή του ακινήτου είναι η περιοχή της Βάρκιζας που αναπτύσσεται κατά μήκος της παραλιακής Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου και αποτελεί τον κεντρικό εμπορικό πυρήνα της πόλης. Το εν λόγω ακίνητο βρίσκεται επί της παραλιακής Λεωφόρου, στο άκρο της εμπορικής ζώνης, σε σημείο που παρουσιάζει αξιόλογη εμπορικότητα με πληθώρα εμπορικών καταστημάτων.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.