ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 22:26

ΑΛΙΜΟΣ

Νέος πρόεδρος του ΣΥΔΝΑ ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης

2 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, 13:16

Ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης είναι μετά την εκλογή του, ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Νότιας Αττικής (ΣΥΔΝΑ).

Ο Ανδρέας Κονδύλης παρέλαβε τη σκυτάλη από τον πρώην δήμαρχο Καλλιθέας και μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Κάρναβο, ο οποίος ήταν επί επτά έτη στην προεδρία του
ΣΥΔΝΑ.

Ο Σύνδεσμος Δήμων Νότιας Αττικής είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου που συστάθηκε
τον Απρίλιο του 2017.

Στόχος του είναι η διαδημοτική συνεργασία μεταξύ των δήμων μελών, Αλίμου, Καλλιθέας και Παλαιού Φαλήρου."Ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους Δημάρχους Παλ.Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο και Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Δήμων Νότιας Αθήνας (ΣυΔΝΑ) για την τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν Πρόεδρο του Συνδέσμου μας" δήλωσε ο Ανδρέας Κονδύλης.

"Το επόμενο διάστημα θα εργαστούμε εντατικά, για να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες του Συνδέσμου, αλλά και για να αναδείξουμε το πολύ σημαντικό έργο που έχει ήδη επιτελεστεί από την ίδρυση του Συνδέσμου μας (2016) έως σήμερα".

Σχόλια Αναγνωστών

2 Προσθήκη σχολίου
Σχολιαστής 21.03.24
Ο κ. Κονδύλης παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες που αποτελούν οδηγό σε πολλά πράγματα και για άλλους συναδέλφους του.
Απάντηση
Καλαμακιώτισσα 18.03.24
Άξιος, Άξιος, Άξιος!!!!
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.