ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 16:14

ΒΟΥΛΑ

Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Άσκηση για την αντιμετώπιση κινδύνων από δασικές πυρκαγιές

0 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, 22:37

​Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο της έγκαιρης και μεθοδικής προετοιμασίας που πραγματοποιεί για την αντιπυρική περίοδο αλλά και για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων και αναγκών, με το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και σε συνεργασία με την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, συνδιοργανώνουν άσκηση πεδίου για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω δασικών πυρκαγιών, με την κωδική ονομασία «ΑΙΝΕΙΑΣ 2024 – Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη».

​Η άσκηση πεδίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 και ώρα 09:30 στη Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης και συγκεκριμένα στο Τέρμα Λεωφόρου Καβουρίου, Παραλία Μεγάλου Καβουρίου. Προς υλοποίηση της ως άνω άσκησης θα πραγματοποιηθεί προάσκηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 11 Μαρτίου και ώρα 9:00 στον ίδιο χώρο.

​Για το λόγο αυτό, οχήματα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, της Πυροσβεστικής, ασθενοφόρα και οχήματα της Τροχαίας Αττικής θα βρίσκονται στο σημείο για τις ανάγκες τις άσκησης, ενώ και τις δύο μέρες (Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 και Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024) θα γίνει χρήση ναυτικών πορτοκαλί καπνογόνων.

Η άσκηση γίνεται για την άρτια προετοιμασία του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, προκειμένου να συνεχίσει να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά όποια έκτακτα περιστατικά κληθεί να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου αλλά και όλο το χρόνο.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.