ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 14:59

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Η παράταξη του Κ.Κ.Ε. απεχώρησε από το Δημοτικό Συμβούλιο

0 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, 10:26

Άμα τη αναλήψει των καθηκόντων της, η επανεκλεγείσα δημοτική αρχή Παλαιού Φαλήρου, δια του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Κωνσταντίνου Δαυλού, ενημέρωσε εγκαίρως τους δ.σ. όλων των παρατάξεων για τις ακριβείς ημερομηνίες των συνεδριάσεων του σώματος, εκτός βέβαια των όποιων απροόπτων και σοβαρών προβλημάτων ήθελαν προκύψει, και κατά βάση αυτές να πέφτουν ημέρα Τετάρτη ή Παρασκευή, ώστε να φροντίζουν τα επαγγελματικά ή άλλα προσωπικά τους θέματα.

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, λοιπόν, συνεδρίασε το Δ. Σ. με 27 θέματα στην Η.Δ. που αφορούσαν μεταξύ άλλων, εισηγήσεις των Δ/νσεων, της Τεχνικής Υπηρεσίας, Δημοτικών Προσόδων, Οικονομικών, Διοικητικών Υπηρεσιών, Δ/νσης Περιβάλλοντος, όπως και θέματα σχετικά με την βρεφική και προσχολική αγωγή.

Και ενώ όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει η συνεδρίαση, ο επικεφαλής της παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση" (Κ.Κ.Ε.), Νίκος Γαρδίκης, ανέφερε ότι δεν θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση, λόγω των απεργιών της ημέρας.

 Ο λόγος όπως είπε, είναι πως, την ημέρα αυτή, ημέρα γενικής απεργίας, που όλοι οι συμμετέχοντες σ'αυτήν δείξανε τη δύναμή τους με συνέπεια, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την οικονομία, για τους μισθούς, για την ακρίβεια και γενικότερα για την αξιοπρέπειά τους ως πολίτες, το ίδιο έπρεπε να κάνουν και αυτοί."Θα απουσιάσουμε από το Δ.Σ. και καλό είναι, άλλη φορά να μην συνεδριάζουμε σε ανάλογες περιπτώσεις", είπε κλείνοντας την τοποθέτησή του, και αμέσως απεχώρησε από την αίθουσα μαζί με τις δύο εκλεγείσες κυρίες του συνδυασμού.

Στο σημείο αυτό, ο δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος παρενέβη λέγοντας ότι, ουδέποτε στο παρελθόν, έχει συμβεί κάτι τέτοιο στις συνεδριάσεις  του Δ.Σ. Παλαιού Φαλήρου, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Τριάντος, από την παράταξη "Αναγέννηση - Παλαιό Φάληρο", στην δική του τοποθέτηση εξήγησε και απαντώντας στον κ. Γαρδίκη ότι, ως σώμα, δεν προσβάλουν κανέναν, ούτε απαξιώνουν τους αγώνες των πολιτών επειδή συνεδριάζουν, και πως έχουν όλοι την ίδια ευαισθησία πάνω σ' αυτό το ζήτημα.

Επιπροσθέτως, σχετικά με τα ποσοστά των φορέων που συμμετείχαν εκείνη την ημέρα στις απεργίες, τα οποία όπως ανέφερε ο κος Γαρδίκης ήταν μεγάλα, ζήτησε να μάθει από τον συνάδελφό του αποχωρήσαντα δ.σ. ποιά ήταν τα ποσοστά αυτά, αφού, κατά τον ίδιο, δεν είναι αυτά και μάλιστα στον βαθμό που άφησε να εννοηθεί ο κος Γαρδίκης.

Ολοκληρώνοντας, συνεχάρη τον Δήμαρχο για την εκλογή του στην ΠΕΔΑ και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Αλέξανδρο Κορόμηλο, για την άμεση ανταπόκρισή του σε θέματα της αρμοδιότητάς του, και όπως αυτά αναφέρθηκαν στην προηγούμενη συνεδρίαση.


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.