ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 14:07

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Δημοτικό Συμβούλιο Παλαιού Φαλήρου: H απόφαση του Εκλογοδικείου και τα κεράσματα

0 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, 12:23

Για τη δικαίωσή του από το Εκλογοδικείο ο δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Σταθούσης, της παράταξης του δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου στο Παλαιό Φάληρο, λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη 28 Φεβρουρίου πρόσφερε κεράσματα.

Στο εκλογοδικείο είχε προσφύγει καταθέτοντας ένσταση επί του αριθμού τω ψήφων, ο συνυποψήφιός του Νίκος Κουερίνης ζητώντας επανακαταμέτρηση.

Το Εκλογοδικείο αποφάσισε πως παραμένει δημοτικός σύμβουλος ο Νίκος Σταθούσης με τη μόνη διαφορά ότι οι 4 ψήφοι της διαφοράς μειώθηκαν σε 2. 

Με βάση την απόφαση του Εκλογοδικείου ο Νικ. Κουερίνης παραμένει πρώτος επιλαχών στην παράταξη του Γιάννη Φωστηρόπουλου. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως, ο Νικ. Κουερίνης, αν και νέος στην ηλικία, έχει εκλεγεί κι άλλες φορές στο παρελθόν δημοτικός σύμβουλος, ενώ ο Νικ. Σταθούσης εκλέγεται για πρώτη φορά.


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.