ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 13:31

ΑΛΙΜΟΣ

Άλιμος: Οι απαλλοτριώσεις του Θωμά Γιούργα και η απάντηση του Ανδρέα Κονδύλη

6 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024, 20:03

Την έντονη απάντηση του Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη προκάλεσε η τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας και υποψήφιου δημάρχου στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές Θωμά Γιούργα για τις εξελίξεις στο θέμα του Πολιτιστικού Κέντρου Κυθηρίων που συζητήθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο. 

Αφού ολοκληρώθηκε η παρουσίαση από τον δήμαρχο τοποθετήθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ανάμεσά τους και ο Θωμάς Γιούργας, ο οποίος πρότεινε αντί της προσφυγής στη δικαιοσύνη που εισηγήθηκε ο Δήμαρχος, να απαλλοτριώσει ο δήμος την έκταση. 

Ο Θωμάς Γιούργας είναι η δεύτερη φορά που προτείνει τη λύση της απαλλοτρίωσης. Το ίδιο είχε προτείνει και για την ανέγερση του νέου δημαρχείου.  

"Υπάρχει λύση στο θέμα και είναι η λύση της απαλλοτρίωσης για το χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Κυθηρίων" είπε, "γιατί δεν νοείται κοινωφελής χώρος χωρίς απαλλοτρίωση. Είναι μια επίπονη λύση αλλά είναι ο μόνος τρόπος γιατί ο δικαστική οδός θα αποτύχει". 

"Με πιάνει σύγκρυο κύριε Γιούργα όσο σκέφτονται ότι θα μπορούσε να είχατε την τύχη της πόλης στα χέρια σας. Θα κάνατε πράγματα καταστροφικά για τον τόπο" απάντησε ο δήμαρχος Αλίμου. 

"Δεν είναι η απαλλοτρίωση λύση για κάθε πρόβλημα. Και πως προδικάζεται ότι θα χάσουμε αν πάμε δικαστικά;

Θα ξαναπληρώσουμε κάτι για το οποίο έχει ήδη πληρώσει ο κόσμος και στην προκειμένη περίπτωση ο συνεταιρισμός των Κυθηρίων που ίσως μπορεί να το πάρει πίσω αν ξανασυσταθεί ο Συνεταιρισμός;

Και βεβαίως για να γίνει η απαλλοτρίωση ο νόμος λέει ότι πρέπει τα χρήματα της απαλλοτρίωσης πρέπει να τα έχουμε στο ταμείο.

Με τις απαλλοτριώσεις που έχετε προτείνει μέχρι τώρα κύριε Γιούργα έχετε βγάλει ένα λογαριασμό πάνω από 15 εκ. ευρώ. Που θα βρεθούν αυτά τα χρήματα; δεν μας είπατε. Υπάρχει κανένα τσουβάλι με χρήματα; Αν υπάρχει πείτε το και σε μας..."
 

Σχόλια Αναγνωστών

6 Προσθήκη σχολίου
Λεφτά υπάρχουν 16.03.24
Αφηστε τον κο Γιουρδα να ταζει απαλοτριωσεις. Σαμπως αυτος θα τις πληρωσει;
Απάντηση
Τραπεζίτης 03.03.24
Κύριε Γιούργα ανοίξαμε και σας περιμένουμε για να σας δώσουμε χαμηλότοκα δάνεια ύψους μέχρι 1 δις για να φτιάξετε και ένα αεροδρόμιο στον Άλιμο, αφού απαλλοτριώσετε όλο το λόφο Πανί, τα αμπελάκια και ότι άλλο θα χρειαστεί γιαυτό.
Απάντηση
Καλαμακιώτισσα 01.03.24
Γιατί την πέσατε όλοι στον κ.Θωμά; Τι πρότεινε και σας ενόχλησε τόσο πολύ αδέλφια μου αλήτες πουλιά; Αστε τον να λέει. Έπεα πτερόεντα ...
Απάντηση
Γρηγόρης 01.03.24
Δεν παίζεται ο άνθρωπος!
Απάντηση
Ονούφριος 01.03.24
Με το τσουβάλι τα λεφτά. Με την κασέλα και τα μπαούλα το χρήμα που ρέι άφθονο,κατά τον κ'υριο προτε'ινοντα τις απαλλοτριώσεις. Ο άνθρωπος δεν ζει στη χώρα αυτή, ούτε σ'αυτό τον πλανήτη.
Απάντηση
Καλαμακιώτισσα 01.03.24
Μα τι λέτε κυριε Δήμαρχε! Τα χρήματα για τις απανωτές απαλλοτριώσεις που λέαι ο κος Γιούργας, υπάρχουν!! Θα του τα δώσει ο κος Κασσελάκης!!!
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.