ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 15:08

ΑΛΙΜΟΣ

Άλιμος: Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης ο Μανώλης Μιχαλέτος

1 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024, 12:30

Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης εκλέχθηκε κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου της 26ης Φεβρουαρίου ο Μανώλης Μιχαλέτος με 23 ψήφους υπέρ και 4 λευκά. 

Ο Μανώλης Μιχαλέτος ήταν πρόταση της δημοτικής αρχής αφού διαπιστώθηκε ότι συγκέντρωνε τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται. 

"Σκοπός μου είναι να φέρω πιο κοντά στη διοίκηση τον πολίτη" ανέφερε στο σύντομο χαιρετισμό του πριν την ψηφοφορία ο Μανώλης Μιχαλέτος. 

Διαβεβαίωσε το δημοτικό συμβούλιο πως είναι διατεθειμένος να δώσει όσο μπορεί από το χρόνο του για να μπορέσουν να αντιμετωπιστούν φαινόμενα  κακής σχέσης πολίτη και διοίκησης.

Θετική ήταν η αντιμετώπιση της αξιωματικής αντιπολίτευσης της υποψηφιότητας του κ. Μιχαλέτου με την κυρία Σιμητροπούλου να στηρίζει την πρόταση της διοίκησης. 

Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης είναι ένας διαμεσολαβητής μεταξύ της διοίκησης και της κοινωνίας. Όταν ένας πολίτης ή μια επιχείρηση αισθάνεται ότι αδικείται ή ότι δεν βγάζει άκρη, παρεμβαίνει ο συμπαραστάτης στις αρμόδιες υπηρεσίες, διερευνά τι έχει γίνει και προσπαθεί να λύσει με τρόπο αποτελεσματικό και σύννομο το πρόβλημα που έχει ανακύψει. 

Ο Συμπαραστάτης του Δημότη υπόκειται στον έλεγχο του Δημοτικού Συμβουλίου.


Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Καλαμακιώτισσα 03.03.24
Πρόκειται για σοβαρό και αξιοπρεπή άνθρωπο και ήταν σωστή η επιλογή από τον δήμαρχό μας.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.