ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 08:09

ΓΛΥΦΑΔΑ

Γλυφάδα: Platinum χορηγός στο 3ο Πανελλήνιο συνέδριο Yachting η Μαρίνα Φλοίσβου

3 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024, 14:52

 Η Μαρίνα Φλοίσβου ήταν Platinum χορηγός στο 3ο Πανελλήνιο συνέδριο Yachting που διεξήχθη με επιτυχία στις 22 και 23 Φεβρουαρίου 2024 στο Golf Prive στη Γλυφάδα.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου συζητήθηκαν καίρια θέματα για τον κλάδο του yachting, μεταξύ των οποίων η ανάπτυξη των μαρινών και τα έργα υποδομής, το περιβάλλον και η πράσινη ενέργεια, η ασφάλεια, ο θαλάσσιος τουρισμός και η μπλε οικονομία όπως επίσης και η θέση της γυναίκας στον χώρο του yachting.

Ο Σταύρος Κατσικάδης, Managing Director της LAMDA Μarinas Investments και πρόεδρος της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας συμμετείχε ως ομιλητής στο πάνελ «Μαρίνες & Λιμενικές Υποδομές». Επιπλέον, ως ομιλήτρια συμμετείχε η Μαρία Καραγεώργου, Υπεύθυνη Ποιότητας, Υγείας, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος της LAMDA Flisvos Marina S.A., στο πάνελ «Πράσινο Yachting».

H Μαρίνα Φλοίσβου συμμετείχε ενεργά και στήριξε την συγκεκριμένη πρωτοβουλία που προωθεί τις συνέργειες, την καινοτομία, την ενημέρωση και την εκπαίδευση στον κλάδο του Yachting.

Υπό την αιγίδα του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος

Το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting πραγματοποιήθηκε στις 22 & 23 Φεβρουαρίου 2024 στο Golf Γλυφάδας υπό την αιγίδα του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος. Το Συνέδριο στοχεύει στη καινοτομία, την ενημέρωση και την εκπαίδευση αναδεικνύοντας και υποστηρίζοντας την αναπτυξιακή πορεία της βιομηχανίας αυτής.

Ο Πρόεδρος του ΝΕΕ Δρ Γεώργιος Πατέρας συμμετείχε ως ομιλητής στο πάνελ για τις Μαρίνες και τις Λιμενικές Υποδομές και στο πάνελ για το θεσμικό ρόλο του ελληνικού Yachting, τονίζοντας πως η χάραξη μιας εθνικής στρατηγικής , η βελτίωση των υποδομών και ένα ανταγωνιστικό νομοθετικό πλαίσιο θα συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του yachting. Στο συνέδριο συμμετείχαν επίσης ο Αντιπρόεδρος ΝΕΕ κ. Γιώργος Αλεξανδράτος, το νεοεκλεγές μέλος του ΔΣ κ. Βασίλης Πολίτης και ο Προϊστάμενος Υπηρεσιών ΝΕΕ κ. Γεώργιος Μπαρκάτσας.
Σχόλια Αναγνωστών

3 Προσθήκη σχολίου
Φαληρέας 25.02.24
LAMDA, Οδυσσέας Αθανασίου,Σταύρος Κατσικάδης και Διονύσης Χατζιδάκης, συνεργάστηκαν άψογα και ολοκληρώθηκε μία εξαιρετική από κάθε άποψη επένδυση, όντως πραγματικό διαμάντι για το Φάληρο, τα νότια προάστια, την Αττική και τη χώρα. Κύριε Λάτση προχώρα και στο Ελληνικό. Είμαστε μαζί σας.
Απάντηση
Σκεφτείτε ... 25.02.24
νάτανε κανένας ψευτοαριστερός απεργός πείνας δήμαρχος στο Φάληρο όπως τότε στο Ελληνικό με τον ροζ αριστερό συριζαίο μετά, δήμαρχο εκεί. Δεν θα είχε γίνει ακόμη το στολίδι αυτό της ΜΑΡΙΝΑΣ του Φλοίσβου, γιατί εκείνος ο δήθεν επαναστάτης στο Ελληνικό θα ήθελε αντί για την Μαρίνα κόσμημα, να κάνει όλη την έκταση εκεί λαχανομπροκολοχώραφα. Ευτυχώς που στο Φάληρο ήτανε δήμαρχος ο κος Χατζηδάκης. Ευτυχώς.
Απάντηση
ΦΛΟΙΣΒΙΟΣ 25.02.24
Συγχαρητήρια πολλά στην ΛΑΜΔΑ και στον διευθυντή της Μαρίνας Φλοίσβου κ.Στ. Κατσικάδη.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.