ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 03:20

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Πανηγυρική εκλογή του Γιάννη Φωστηρόπουλου στην Αντιπροεδρία της ΠΕΔΑ

2 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024, 14:44

Στο Σεράφειο Ίδρυμα του Δήμου Αθηναίων τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν οι αρχιαιρεσίες της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) στις οποίες επικράτησε θριαμβευτικά η “Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής” , με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρκόπουλο.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος εκλέχτηκε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκεντρώνοντας  στην εκλογική διαδικασία 115 σταυρούς και καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση.

Αναμφισβήτητα ήταν μια σπουδαία αναγνώριση για το δήμο Παλαιού Φαλήρου στο πρόσωπο του Δημάρχου, η οποία συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε σήμερα με ακόμα μία σπουδαία νίκη του πρώτου δημότη της πόλης, ο οποίος εκλέχτηκε Αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔΑ , αποδεικνύοντας γι ακόμα μία φορά την εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι ομότιτλοί του.

Λίγα λεπτά μετά την εκλογή του ως Αντιπρόεδρος ο Γιάννης Φωστηρόπουλος δήλωσε: ” Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στην Αυτοδιοίκηση, στους δημότες της πόλης μου και στην αναβάθμιση της καθημερινότητάς τους. Η σημερινή πολύ τιμητική ανάθεση της θέσης του Αντιπροέδρου με γεμίζει ευθύνη αλλά και αποφασιστικότητα να υλοποιήσω όσους περισσότερους στόχους δύναμαι για το καλό όλων. Είναι μονόδρομος η σκληρή δουλειά με συνεργασίες και ενέργειες που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των δημοτών μας. Στο ταξίδι αυτό είμαστε συνοδοιπόροι και οι στόχοι είναι κοινοί. Σας ευχαριστώ μέσα απ τη καρδιά μου.”


Σχόλια Αναγνωστών

2 Προσθήκη σχολίου
Γιαννίκος Πανάγος 21.02.24
Συγχαρητήρια στους εκλεγέντες και στους κ.κ. Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο μετά τις πρόσφατες εκλογές.
Απάντηση
ΦΛΟΙΣΒΙΟΣ 21.02.24
ΑΞΙΟΣ!! ΑΞΙΟΣ!!!
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.