ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 16:02

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Άγιος Δημήτριος: Στη μάχη της καθημερινότητας η νέα δημοτική αρχή

0 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024, 19:54
Στέλιος Μαμαλάκης: «Σε 1,5 μήνα έχουν επιλυθεί ζητήματα που απασχολούσαν χρόνια την πόλη και τους κατοίκους της»

Από την πρώτη μέρα της θητείας της νέας διοίκησης του Δήμου Αγίου Δημητρίου οι εργασίες και οι παρεμβάσεις για την επίλυση καθημερινών προβλημάτων είναι διαρκείς και άμεσες. Στην προσπάθεια αυτή σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν οι πολίτες του δήμου και η επικοινωνία τους, αναφορικά με τις ανάγκες που προκύπτουν σε διάφορα σημεία της πόλη μας, με τα αρμόδια τμήματα.

Το σύνολο των Αντιδημάρχων και των Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων, με το συντονισμό του δημάρχου Στέλιου Μαμαλάκη έχουν θέσει ως βασική προτεραιότητα τους τα ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα των πολιτών, την ασφάλεια των παιδιών και την επίλυση θεμάτων που σχετίζονται με τη βέλτιστη λειτουργικότητα της πόλης.

Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί το έργο που έχει υλοποιηθεί από το Μικρό Συνεργείο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, του οποίου συντονιστής είναι ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος κος Ευαγ. Μαλαθούνης.

Μέσα στον Ιανουάριο το Μικρό Συνεργείο έχει ήδη διευθετήσει 241 παρεμβάσεις που αφορούν στον καλλωπισμό κτιρίων, πεζοδρομίων κ.α.. Επίσης έχει προχωρήσει σε 93 επισκευές ηλεκτρολογικών βλαβών, 56 αντικαταστάσεις λαμπών, προβολέων και αφαίρεση του εορταστικού στολισμού, καθώς και 48 υδραυλικές παρεμβάσεις. Όλα τα τμήματα του Δήμου σε μια συντονισμένη προσπάθεια παραμένουν σε ετοιμότητα, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες κάθε γειτονιάς.

Στο πλαίσιο των δράσεων που έχει αναλάβει είναι και η ενίσχυση της ασφάλειας σε σχολικά συγκροτήματα καθώς και η αποκατάσταση ζημιών από φυσικές καταστροφές, δολιοφθορές κ.α..

Με αφορμή τις σχετικές παρεμβάσεις ο Δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης πραγματοποίησε χθες επίσκεψη στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου στο οποίο το Μικρό Συνεργείο του δήμου πραγματοποιεί εργασίες αποκατάστασης ζημιών και παρεμβάσεις ενίσχυσης της ασφάλειας των μαθητών. Τον δήμαρχο συνοδεύαν οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας Μαρία Αχουλιά Σκριβάνου, Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Κάππος, Εποπτείας της Πόλης Γιώργος Ταμπακόπουλος, ο Επικεφαλής του Μικρού Συνεργείου Ευάγγελος Μαλαθούνης και η Δημοτική Σύμβουλος Ειρήνη Κυπραίου. Ο Διευθυντής Διονύσης Ζησιμάτος, ο οποίος τους υποδέχθηκε εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του για την άμεση ανταπόκριση της νέας δημοτικής αρχής και των στελεχών του Μικρού Συνεργείου.

Με αφορμή την επίσκεψη στο σχολείο ο Δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης δήλωσε:
«Σε 1,5 μήνα λύθηκαν προβλήματα χρόνων. Από την πρώτη στιγμή, η νέα διοίκηση του Δήμου Αγίου Δημητρίου εστιάζει στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών. Σε συνεργασία με τους δημότες, οι Αντιδήμαρχοι και οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι δρουν άμεσα για την ασφάλεια των πολιτών και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης. Το Μικρό Συνεργείο και τα στελέχη του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Αντίστοιχα με συστηματικό τρόπο εργάζονται και τα στελέχη σε τομείς όπως είναι το πράσινο, η καθαριότητα, η ασφάλεια της πόλης, κ.α. Συνεχίζουμε μεθοδικά και με αίσθημα ευθύνης. Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών και δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να περιοριστούν τα ζητήματα που τους απασχολούν».Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.