ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 02:54

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Ακαδημία για Γονείς - «Από το Α έως το Ω»

0 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024, 16:56
Mια Ακαδημία για γονείς

O Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, και ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας Γιάννης Αρκουμάνης, σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε το φετινό κύκλο των Ακαδημιών Γονέων "Από το Α έως το Ω", το οποίο πραγματοποιείται για 9η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

Στο ανωτέρω πρόγραμμα, παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ.

Η 2η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων για το έτος 2024, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18:15. Για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα, πατήστε εδώ:
https://6p1cf.r.a.d.sendibm1.com/mk/cl/f/sh/SMK1E8tHeFuBnDCQR9Lov88U8B7r/nRALbBVcQp3-

Για να παρακολουθήσετε την 2η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://6p1cf.r.a.d.sendibm1.com/mk/cl/f/sh/SMK1E8tHeG13FM1NcJVJ0xRE6Ti7/0Oa2okglG3l0

Τον συντονισμό της δράσης έχει ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Γιάννης Αρκουμάνης.
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.