ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 22:55

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Εκλογές ΠΕΔΑ:Μεγάλη επιτυχία για το Π. Φάληρο με το Δήμαρχο Γιάννη Φωστηρόπουλο να εκλέγεται τρίτος

3 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024, 15:35

Την απόλυτη πλειοψηφία στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) απέσπασαν για δεύτερη φορά οι αυτοδιοικητικές δυνάμεις της κυβερνώσας παράταξης Ν.Δ. Πανηγυρικά επανεκλέχτηκε ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, Πρόεδρος της Ένωσης με ποσοστό 56,95.Οι αρχιαιρεσίες πραγματοποιήθηκαν στο Σεράφειο Ίδρυμα, όπου η παράταξη του Γιώργου Μαρκόπουλου "Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής" που υποστηρίχθηκε από τη ΝΔ κατέγραψε 176 ψήφους από τους αιρετούς της πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης , με τη δεύτερη σε σειρά παράταξη "Αυτοδιοικητικό κίνημα" να λαμβάνει μόλις 77 ψήφους .

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος εκλέχτηκε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο τερματίζοντας την εκλογική διαδικασία τρίτος με 115 σταυρούς, μετά το Γιώργο Μαρκόπουλο(Γαλατσίου-159 ψήφοι) και Γιάννη Ηλία (Ασπροπύργου-117 ψήφοι). Μία ακόμα σπουδαία διάκριση και αναγνώριση για το δήμο Παλαιού Φαλήρου  στο πρόσωπο του Δημάρχου, που πέτυχε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.Ο Γιάννης Φωστηρόπουλος φανερά συγκινημένος από την τιμή που του έκαναν οι ομότιμοί του Δήμαρχοι να τον στηρίξουν στην εκλογική αναμέτρηση δήλωσε: " Με τον Πρόεδρο της ΠΕΔΑ άξιο συνάδελφο Γιώργο Μαρκόπουλο και όλο το ΔΣ στοχεύουμε να εργαστούμε όλοι μαζί προς όφελος κάθε δημότη. Ισχυρή Αυτοδιοίκηση συνεπάγεται ποιοτική καθημερινότητα για κάθε πολίτη. Σε αυτούς έχω αφιερώσει τις προσπάθειές μου , σε αυτούς λογοδοτώ και γι αυτούς υπάρχω στην Αυτοδιοίκηση. Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους τους συναδέλφους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και δεσμεύομαι τα επόμενα τέσσερα χρόνια με όλο το ΔΣ να δουλέψουμε χωρίς κομματικές και άλλες διακρίσεις προς όφελος των πολιτών ."


Σχόλια Αναγνωστών

3 Προσθήκη σχολίου
Κοψαχείλας 16.02.24
Πράγματι μεγάλη επιτυχία του δημάρχου μας κ.Φωστηρόπουλου,καθώς και στους υπόλοιπους εκλεγέντες.
Απάντηση
Τιμόθεος Βορινός 16.02.24
Σημαντική επιτυχία της παράταξης που πρόσκειται στη Ν.Δ. και άξια εκλέχθηκαν οι δήμαρχοι που ανήκουν σ' αυτή και θα συμμετέχουν στα όργανα φορέων της αυτοδιοίκησης.
Απάντηση
ΦΛΟΙΣΒΙΟΣ 16.02.24
Μπράβο δήμαρχε και σ'ανώτερα!
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.