ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 01:06

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Φωστηρόπουλος: Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

1 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024, 23:10

Το τελευταίο καιρό και λόγω χειμώνος, σε ερώτηση για τα προληπτικά μέτρα που έχει πάρει ο Δήμος, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα όποια δυσμενή καιρικά φαινόμενα υπάρξουν, ειδικότερα των χιονοπτώσεων - χιονοστρώσεων, στην συνεδρίαση του Δ.Σ. την Τετάρτη 31-1 -2024, ο δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος ανέφερε πως οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου είναι έτοιμες για κάτι τέτοιο, αφού έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, αν και με τις πρόσφατες κακοκαιρίες λόγω του χιονιού, στα νότια προάστια δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα.

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, o Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας,  ο οποίος έχει και την εποπτεία του στόλου μηχανημάτων και οχημάτων του Δήμου, ενημέρωσε το σώμα ότι, όλα τα μηχανήματα του δήμου είναι έτοιμα και φροντισμένα για να επέμβουν όποτε χρειαστεί,  και έχουν γίνει όλες οι προμήθειες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών φαινομένων. Παράλληλα έχουν γίνει οι επαφές - ενημερώσεις με την ΔΕΔΗΕ, την Περιφέρεια και τους άλλους συναρμόδιους φορείς, καθώς και η επαφή με όμορους δήμους για τέτοια θέματα, κάτι που, όπως είπε, και συμφώνησαν όλοι, δεν είναι μόνο απαραίτητο αλλά και χρήσιμο.

Μετά την εμπεριστατωμένη απάντηση - ενημέρωση του κου Ασημακόπουλου, ο δήμαρχος εμφανώς ικανοποιημένος, χαρακτήρισε ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι, οι Αντιδήμαρχοι απαντούν με σαφήνεια στις ερωτήσεις που τους θέτουν, χωρίς να χρειάζεται η δική του παρέμβαση, αφού είχε προηγηθεί ενημέρωση στο σώμα και από τους αντιδημάρχους Αλέξανδρο Κορόμηλο (Τεχνικών Υπηρεσιών), Αλέξανδρο Πανταζή (Διοίκησης) και Γιάννη Αρκουμάνη (Υγείας - Πρόνοιας) για θέματα της αρμοδιότητάς τους. 

Τέλος, σ' αυτή τη συνεδρίαση με ευρεία πλειοψηφία (30 υπέρ, 2 παρών και 3 κατά) εγκρίθηκε ο Ισολογισμός του Ν.Π.Δ.Δ. "Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Παλαιού Φαλήρου", με την ορκωτή λογίστρια κα Κατσιμίχα να ενημερώνει το σώμα λέγοντας πως είναι ένας καλός Ισολογισμός.


Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Ασημακόπουλος είχε συνάντηση εργασίας με την Πολιτική Προστασία του Δήμου Αλίμου. Στη φωτογραφία από αριστερά ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Αλίμου Γιάννης Βέργης και ο Νίκος Αλβανός αντιδήμαρχος Οικονομικών και Αθλητισμού. 


Με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Στέφανο Διαμαντή. 

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
ΦΛΟΙΣΒΙΟΣ 10.02.24
Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Μια χαρά το χειρίζεσαι κε δήμαρχε το θέμα της πρόληψης με τους συνεργάτες σου.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.