ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 01:05

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Νικ. Μιχαλόπουλος: Ανεξαρτητοποιήθηκε από το συνδυασμό του Ανδρέα Δούμα

3 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024, 12:09

Έσκασε η "βόμβα" που είχαμε προβλέψει από τις 2 Φεβρουαρίου στα δημοτικά πράγματα του Παλαιού Φαλήρου. 

Συγκεκριμένα, ανεξάρτητος είναι και επίσημα ο δημοτικός σύμβουλος του Ανδρέα Δούμα, Νίκος Μιχαλόπουλος. 

Την απόφασή του γνωστοποίησε και επίσημα με επιστολή του στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου. 

Στην επιστολή του δεν γνωστοποιεί τους λόγους που τον οδήγησαν εκτός της παράταξης του Ανδρέα Δούμα, πάντως δεν παραλείπει στο τέλος να τον ευχαριστήσει για το γεγονός ότι τον συμπεριέλαβε στα ψηφοδέλτια του συνδυασμού. 


Σχόλια Αναγνωστών

3 Προσθήκη σχολίου
Κοψαχείλας 06.02.24
Δίκιο έχει ο παλαιοφαληριώτης.τη πρώτη φορά ένας, τη δεύτερη δύο, τώρα ένας ακόμη δεν προλάβανε να ορκιστούνε! Δια της αριθμητικής προόδου αν ακολουθήσουν, λέμε αν, άλλοι δύο μέσα στη θητεία αυτή, θα έχουμε τρείς. Λέτε;
Απάντηση
Παλιοφαληριώτης 06.02.24
Είμαι γέννημα θρέμμα κάτοικος στο Φαληράκι μας και γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα.Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τι συμβαίνει με τον κύριο Ανδρέα Δούμα. Σε κάθε δημοτική περίοδο αποχωρούν από κοντά του δημοτικοί του σύμβουλοι, εδώ και χρόνια. Ποιόν να πρωτοθυμηθώ. Γιάκοβλεφ-Αναγνωστόπουλος-Τεντόμας και τώρα ο Μιχαλόπουλος.Παράξενα πράγματα.
Απάντηση
ΦΛΟΙΣΒΙΟΣ 06.02.24
Πολυ καλός άνθρωπος, με αξιπρέπεια και συνέπεια. Θα θέλαμε να ξέρουμε τους πραγματικούς λόγους που παραιτήθηκε από τον συνδυασμό του κ. Δούμα.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.