ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 01:58

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Θα σκάσει βόμβα στο Φάληρο;

3 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024, 12:00

Το έχουν πει οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. "Εξ όνυχος ο λέων ...". Τώρα θα αναρωτηθείτε, τι θέλει να πει ο "ποιητής" και λογικό είναι να δημιουργηθεί η σχετική ανακατωσούρα στα δημοτικά πράγματα του Παλαιού Φαλήρου.

Και για να ξεκαθαρίζεται ο ορίζοντας, η ανεξαρτητοποίηση που - πιθανόν - ετοιμάζεται, προέρχεται από σύμβουλο, όχι της διοίκησης, (εκεί τα πράγματα είναι μπετόν αρμέ), αλλά από την πλευρά συνδυασμού μειοψηφίας.

Το όνομα, είναι ένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά της παράταξης αυτής, και εφόσον επαληθευθούν οι πληροφορίες, θα είναι κανονική βόμβα στα θεμέλιά της.

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν. Όσο για το "εξ όνυχος τον λέοντα", όποιος παρακολουθεί με την δέουσα προσοχή, διαθέτοντας την σχετική ικανότητα να παρατηρεί πίσω από γραμμές, τοποθετήσεις και συμπεριφορές, τόσο εντός δημοτικού συμβουλίου όσο κι εκτός, είναι σε θέση να διακρίνει το ... "νύχι". Το ζήτημα είναι πότε θα αποφασίσει να εμφανιστεί ... το "Λιοντάρι"!.

Οψόμεθα ...

Σχόλια Αναγνωστών

3 Προσθήκη σχολίου
Οπγανοπαίχτης 03.02.24
Άρχισαν τα όργανα!!!
Απάντηση
ΦΛΟΙΣΒΙΟΣ 03.02.24
Ονόματα. Θέλουμε ονόματα και από ποιά παράταξη είναι.
Απάντηση
Γάτα με πέταλα 03.02.24
Καλά ρε σεις, που το μυριστήκατε; Κι αν είναι έτσι γράψτε και το ονοματάκι για να μάθουμε ποιός ή ποιά είναι.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.